6 concrete tips zodat uw gasten het congres niet vergeten

Wij helpen u graag om van uw event een blijvende herinnering te maken! Hieronder kunt u een aantal tips en trends vinden  om ervoor te zorgen dat uw gasten met een WOW-gevoel uw bijeenkomst verlaten. Daag ons uit en wij inspireren u en uw gasten met een onvergetelijke dag.

 

Afsluitend gedicht/column/limerick
Laat aan het eind van het congres een dichter, columnist of cabaretier op een (humoristische) wijze het congres afsluiten. Hij of zij is het gehele congres aanwezig en maakt hier een leuke afsluiting van, zo blijft het congres uw gasten op leuke wijze bij.

Cartoon
Door een cartoonist uit te nodigen op uw evenement pak hij de belangrijkste zaken uit de presentatie. Door deze in cartoons samen te vatten, creëert u een humoristische afsluiter. Deze cartoons zijn gemakkelijk te verspreiden via sociale netwerken en zo vergeten uw gasten het evenement zeker niet snel!

Kennisdossier
U kunt een kennisdossier opstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld aan uw sprekers de belangrijkste boodschappen die zij willen delen meenemen in dit dossier. Dit dossier kunt u na afloop van het congres aan uw gasten meegeven, zo kunnen zij na het event nog terugvallen op de bestaande informatie.

Video
Video is een uitstekend middel om een verhaal te vertellen, een emotie over te brengen of bijvoorbeeld te informeren. Organiseert u een bijeenkomst en wilt u deze op video laten vastleggen? Level Eleven heeft hierin al een partner en met onze partner “it is a good day” zorgen wij voor een goed vormgegeven en strak gemonteerde videoregistratie van uw bijeenkomst.

Live(mind)mappen
‘Mindmaps biedt informatie compact, gestructureerd en breinvriendelijk (linker- en rechter hersenhelft) aan. Verbanden en samenhang worden visueel zichtbaar gemaakt. De LiveMindMapper maakt de mindmap zo compact als mogelijk zonder afbreuk te doen aan de begrijpbaarheid van de inhoud. Wanneer er specifieke uitspraken worden gedaan, worden deze op een zo letterlijk mogelijke wijze in de mindmap verwerkt zodat deelnemers na afloop dit herkennen wanneer zij de mindmap bekijken. Een mindmap triggert de hersenen van de deelnemers zodat zij na afloop van een bijeenkomst de informatie gemakkelijk kunnen terughalen.’

Goodie bag
Door middel van een goodie bag kunt u uw gasten de informatie die u heeft overgebracht meegeven zodat zij dit thuis nogmaals op hun gemak door kunnen nemen. U kunt ook gebruik maken van de bovenstaande tips en uw gasten zo een fysieke of digitale herinnering mee te geven, zodat zij zeker uw congres niet meer zullen vergeten!

Uiteraard regelt Level Eleven dit voor u, zodat u zich kunt focussen op de inhoud en inschrijvingen van uw event. Vragen of wilt u meer ideeën? Neem contact op met ons Event Experts via 020 553 50 00 of welkom@leveleleven.nl.