Amsterdam de stad vol inspiratie voor bruiden!

‘Amsterdam de stad vol inspiratie voor bruiden’ op Zankyou.nl en wij staan er tussen! ‘On top of the world’ bij Level Eleven. Lees hieronder wat Zankyou.nl over ons schreef:

“Love is in the air … krijgt bij Level Eleven (Stationsplein 51-53 1012 AB) wel een heel speciale betekenis. Jullie voelen je hier ‘on top of the world’ met een spectaculair 360° uitzicht over de Amsterdamse binnenstad en ’t IJ. Stoer, trendy en industrieel ingericht, maar met een warme sfeer. Kiezen jullie voor een intiem samenzijn met familie en vrienden, een diner en/of een bruisend feest? Alles is bespreekbaar. Samen met jullie zorgen zij dat jullie huwelijk een onvergetelijke dag wordt!”

Een prachtige plek om het dagje Amsterdam mee af te sluiten. Wat een prachtig uitzicht en wat hebben wij toch een mooie hoofdstad.

Mogelijkheden

De mogelijkheden van Level Eleven zijn legio. Jullie zijn harte welkom om een afspraak te maken om de locatie te bezichtigen. Mail of bel 020 – 553 50 00 en laat je verrassen. Graag adviseren we jullie over de mogelijkheden en komen dan samen met jullie tot de invulling van jullie trouwdag!