Blog: Nieuwe job, nieuwe collega’s, nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties…

ElineLevel Eleven Amsterdam. Via mijn oude werk bij één van de grotere evenementenbureaus van Amsterdam heb ik al eens kennis mogen maken met deze prachtige locatie op de 10de en 11de etage in de Zilveren Toren Amsterdam. Niet alleen hier stond Level Eleven bekend als een gave locatie met een waanzinnig 360 graden uitzicht maar ook mijn klanten vroegen geregeld naar de mogelijkheden bij deze locatie voor, bijvoorbeeld, een private dining, bedrijfsfeest of een vergadering op maat. Toen ik dan ook de vacature zag staan (voor inmiddels mijn huidige functie) werd ik direct enthousiast.

Uiteraard was het best even slikken om mijn collega’s na 5 jaar vaarwel te zeggen, maar wat een kans was dit! Tijdens mijn vorige baan was altijd al het idee ontstaan om voor een gave locatie te werken in Amsterdam: dat zou mijn volgende carrière stap worden! De combinatie van sales en marketing gaf de doorslag, nieuwe mensen ontmoeten en enthousiast maken over de ongekende mogelijkheden die Level Eleven biedt voor feesten en events met haar 360 graden uitzicht. Borrels verzorgen, beurzen bezoeken, leuke acties bedenken, veel afspraken buiten de deur. Echt iets voor mij!

Nu 1,5 maand later heb ik kennis mogen maken met Level Eleven en andere eventlocaties door het hele land. Allemaal aangesloten bij Regardz.nl. Wat een mooie bedrijven en wat een gave, verschillende locaties. Naast vergaderlocaties ook eventlocaties, hotels en zelfs een volledig theater in Zwolle met alles er op en eraan. Tijdens mijn eerste 3 weken bij Level Eleven ben ik bij alle locaties ontzettend hartelijk ontvangen. Helaas is dit tegenwoordig niet meer zo vanzelf sprekend maar het voelde echt als een warm bad.

Of het te maken heeft met de Kindest service formule, in 7 stappen naar een hartverwarmende hospitality, die 3 jaar geleden is geïntroduceerd door onze CEO Luc van Bussel of dat hier ECHTE mensen werken weet ik niet. Wat ik wel weet is dat je deze sfeer niet overal meer tegenkomt in dit wereldje. Fijn!

Fijn om voor dit bedrijf te mogen werken en fijn dat we niet alleen naar onze gasten altijd de Kindest proberen te zijn, maar ook naar elkaar! Ik hoop dan ook dat we bij Level Eleven een hele mooie toekomst tegemoet gaan en ik heel veel nieuwe en bestaande klanten net zo enthousiast mag maken als dat ik ben!

Ik hou u graag de komende tijd op de hoogte van mijn ervaringen binnen, maar uiteraard ook buiten, Level Eleven!

Met hartelijke groet,

Eline Weeber

Commercieel Manager Events

Eline Level Eleven