Blog: Trouwen, dat doe je zo!

Trouwen is spannend, vaak maar eenmaal, levert best veel zenuwen en behoort tot één van de mooiste dagen uit jullie leven. Level Eleven en het Planetarium mogen met trots vertellen dat zij een officiële trouwlocatie zijn, waar dus de officiële ceremonie mag plaatsvinden. Als organisatie proberen wij jullie te ontzorgen van alle stress triggers.

Wie werkt in de evenementen branche, waaronder het organiseren van huwelijken, heeft vast wel eens in de gaten gehad dat de vrouwen vaak de lead nemen in het proces. ‘Ja toch, dat vind jij toch ook schat’? De man schrikt op en knikt voor de 3e keer tijdens het gesprek. Het zal hem allemaal een worst wezen, want er zijn maar weinig mannen die de touwtjes in handen nemen bij dit specifieke evenement. Is ook helemaal niet erg, want als er één van jullie komt met een hotdogkraam als diner en de ander met een taart van gekleurde meringues, dan is het wel even slikken als je keuzes moet maken. Wat dan weer zorgt voor een boel overbodige irritatie en dat is wel het laatste wat we willen.
En wie weet hebben jullie als partners precies dezelfde ideeën, perfect, maar bijna onbegonnen werk.

Bij het Planetarium en Level Eleven (de 11e etage van de Zilveren Toren), zorgen wij er voor dat jullie de beste dag van jullie leven beleven, met alle toeters en bellen die door jullie (of door één van jullie) gewenst zijn. Wij zullen ons uiterste best doen om onze passie voor het vak te gebruiken om jullie dag tot een sprookje te laten lijken.

Wisten jullie dat de gemiddelde kosten van een bruiloft oplopen tot € 15.209? En dat een bruidspaar gemiddeld 250 tot 400 uur bezig is om te bruiloft te plannen? Onder andere de planning geeft de meeste stress. Dan is het toch heerlijk om dat uit handen te geven? Wel aan de juiste persoon:

‘Onze stress bestond door het feit dat de ceremoniemeester, mijn schoonzus, vergat dat het niet haar dag was maar die van ons’.

Voor een echt goede indruk adviseer ik altijd een locatie bezoekje. Jullie krijgen dan een eerste indruk en dan kunnen jullie bepalen of deze bij jullie past. En mannen, zeg het als je er niet mee eens bent he! Of juist niet, voor de gemoederen, dat hangt er natuurlijk helemaal van af.

Zondag 28 juni is onze locatie open tijdens de Open Top trouwlocatie Route. Wij zullen jullie hartelijk ontvangen en rondleiden op onze locatie. Mochten jullie nieuwsgierig zijn geworden en eerder willen komen, zijn jullie natuurlijk welkom. Bel of mail even en plan een vrijblijvende afspraak in!

Geschreven door Anouk Slierendregt
‘Ik ben Anouk, stagiaire event manager en sales bij voor mij een hele unieke evenementen locatie in Amsterdam, Level Eleven. Ik schrijf onder andere over inspirerende onderwerpen richting de zakelijke markt, maar ook voor de evenementen en entertainment branche. Dit doe ik voor het Planetarium, de Zilveren Toren en Level Eleven, allen gelegen in Amsterdam’.