Koken voor het Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam

Op maandag 4 juli hebben de medewerkers van de Zilveren Toren Amsterdam & Level Eleven gekookt voor de gezinnen die momenteel verblijven in het Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam.

Na een lange dag in het ziekenhuis bij hun zieke kind, hebben de ouders vaak geen puf en energie meer om een gezonde maaltijd op tafel te zetten en wordt er vaak iets makkelijks gehaald, gemaakt of besteld. Hoe fijn is het dan dat er in het huis een gezond buffet klaar staat?

Arthur, Cindy, Marita en Elleke hebben ’s middags de voorbereidingen gedaan in de keuken van het Planetarium Amsterdam. 2 soorten pasta’s, lasagne, verschillende soorten salades en garnituren, vers fruit en heerlijke bonbons op een stokje!

Op deze manier hopen we dat we de gezinnen weer even hebben “ontzorgd”. We komen graag in de winter weer terug met de verse stamppotten!

Nieuwsgierig naar de samenwerking tussen het Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam en de Zilveren Toren Amsterdam / Level Eleven? Wij vertellen u graag meer! U kunt contact opnemen via welkom@leveleleven.nl of via 020 553 50 00.