Vier het nieuwe jaar op hoog niveau!

10Het nieuwe jaar direct goed van start?

Wij helpen u graag met het organiseren van uw nieuwjaarsevent zoals de jaarlijkse nieuwjaarsborrel, nieuwjaarscongres, personeelsfeest of diner.

Met haar adembenemende 360° uitzicht over Amsterdam en een trendy, industriële, maar sfeervolle inrichting, is Level Eleven een unieke locatie in hartje Amsterdam. Voor intieme en grote gezelschappen voor zakelijke en feestelijke doeleinden.

Level eleven biedt een totaaloplossing voor elk event; van een prachtige ruimte met alle denkbare moderne techniek tot culinaire verrassingen en medewerkers die u volledig ontzorgen, zodat u zelf ook volop kunt genieten van het event. Ook een DJ, Gin-Tonic bar, food stands of live cartoonist is zo geregeld. Wij denken graag met u mee voor passende entertainment.

Boek vóór 15 december uw nieuwjaarsevent o.v.v. New Years Event en het glaasje bubbels om te proosten is voor onze rekening! Kijk voor meer informatie op http://www.level-eleven.nl/newyearsevent/.

Kom vrijblijvend langs voor een  rondleiding om de mogelijkheden van Level Eleven zelf te ontdekken. De verrekijker ligt voor u klaar!