Ook Level Eleven neemt deel aan Open Top Trouwlocatie Route

Over drie weken is het weer zo ver! Toptrouwlocaties organiseert opnieuw voor alle bruidsparen op zondag 27 september de Open Toptrouwlocatie Route. Level Eleven is een van de 350 geselecteerde locaties waar jullie vrijblijvend een kijkje kunnen nemen van 11:00 tot 17:00 uur.

Trouwen op grote hoogte

Al vele bruidsparen gingen jullie voor en hebben bij Level Eleven hun huwelijksdag gevierd; een unieke locatie voor jullie bijzondere, feestelijke en onvergetelijke dag. Een bruiloft organiseren vraagt veel tijd, energie en creativiteit. Kiezen jullie voor een intiem samenzijn met familie en vrienden? Willen jullie een diner en een bruisend feest? Alles is bespreekbaar. We denken graag met jullie mee en bieden deskundig advies en begeleiding in styling en aankleding van jullie trouwdag. Het decor van Level Eleven en haar trendy stijl zorgen voor een warme ambiance.

Wanneer?

Zondag 27 september 2015 van 11:00 tot 17:00 uur.

Aanmelden?

Toekomstige bruidsparen kunnen zich eenvoudig aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie Route 2015 op www.opentoptrouwlocatieroute.nl. Bruidsparen die zich registreren, maken kans op prachtige prijzen waaronder een complete huwelijksdag t.w.v. € 10.000,-, Uiteraard zijn jullie ook zonder registratie van harte welkom.