Open Top Trouwlocatie Route

Bezoeken jullie ook de trouwbeurs in Level Eleven?

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een locatie? Op zondag 27 november 2016 doet Level Eleven mee aan de Open Top Trouwlocatie Route, en kunnen jullie verschillende trouw locaties in heel Nederland bezoeken. Vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur zijn jullie welkom in Level Eleven.

Level Eleven
Level Eleven bevindt zich in hartje Amsterdam met een adembenemend 360º uitzicht over de gehele stad. De inrichting is stoer, trendy en industrieel in een warme ambiance. Een intiem samenzijn met familie en vrienden, een culinair diner of een bruisend feest? Alles is mogelijk! We denken graag met jullie mee en laten jullie wensen uitkomen. Kom tijdens deze dag onze locatie bezoeken, en krijg vrijblijvend een rondleiding in Level Eleven! Zo kunnen jullie onder het genot van een heerlijk glaasje bubbels genieten van het uitzicht en natuurlijk kennismaken met onze locatie. De rondleiding wordt verzorgd door één van de event managers die tevens jullie contact persoon zal zijn tijdens het regelen van jullie bruiloft.

Mini-trouwbeurs
Welke sfeer willen jullie creëren tijdens jullie huwelijksdag? En met welke herinnering zwaaien we jullie gasten uit? Entertainment en aankleding zijn belangrijke sfeermakers. Het team van Level Eleven heeft ruime ervaring en een groot netwerk van professionele partners. Naast een locatie moet er dus nog van alles worden geregeld voor jullie bruiloft. Wij helpen jullie daar graag bij! Daarom hebben wij onze favoriete leveranciers uitgenodigd:

Zijn jullie er ook bij op 27 november? Jullie kunnen je aanmelden via de website van Open Top Trouwlocatie Route om zo kans te maken op leuke prijzen!