Blog: stage als event manager

31 augustus 2015: ik kwam aan, geïntimideerd door de vele nieuwe indrukken. Onzeker door de, voor mij, nieuwe omgeving. In het diepe gegooid door de september drukte. Uitgedaagd door nieuwe situaties, klanten en evenementen. Na een paar weken, de eerste afspraak. Nerveus… Goh wat heb ik me…..ongemakkelijk gevoeld. Al wist ik dat het beter zou worden na wat meer ervaring, en dat werd het ook!

Met goede begeleiding, een erg positieve sfeer en echt teamwork, werd het al gauw beter: had ik mijn eerste aanvragen, eigen evenementen en mijn eigen rol binnen Level Eleven. Ik vond het erg prettig om verantwoordelijk te zijn, fouten en vragen op te lossen. Last minute dingen te regelen, de stres die erbij kwam kijken! Het daagde mij uit op manieren die ik binnen mijn schoolleven nog niet was tegengekomen.

Ik voelde me verantwoordelijk, betrokken en gewaardeerd door het werk wat ik mocht leveren. Blij met alle nieuwe contacten  die ik heb kunnen leggen. En dan ja… Zijn die 10 maanden ook zo weer voorbij.

Level Eleven, en dan vooral mijn allerleukste collega’s; Elleke, Marita, Johan, Cindy, Mo, Marije en Arthur, dank voor het vertrouwen, de leuke en leerzame tijd!

Met hartelijke groet,

Anne