State of the heart by Regardz

Op 2 juni introduceerde Regardz een nieuw programma voor zowel gasten als medewerkers. Het programma inspireert het team om van onze gasten, onze vrienden te maken. Het is onze focus om gasten een huiskamergevoel mee te geven op onze unieke locaties de Zilveren Toren en Level Eleven met een fantastisch uitzicht over Amsterdam en het Planetarium Amsterdam, prachtig gelegen in het Gaasperpark. State-of-the-Heart hospitality als strategie. Het team zorgt ervoor dat gasten zich thuis voelen, alsof zij hun eigen vertrouwde huiskamer inlopen. Wij gaan onze medewerkers in zeven stappen inspireren om State-of-the-Heart hospitality uit te dragen. Dit doen we door onze zeven nieuwe Regardz begrippen; Bereikrijk, Binnenvoelbaar, Luistergevig, Oplosselijk, Verrasvast, Verwenzaam en Teruglustig. Service is nu geen toeval meer en moet meer zijn dan alleen een glimlach, aldus Sanne van den Enk, directeur van de Zilveren Toren en Level Eleven.

Visie van Regardz op ontmoeten

De visie van Regardz is dat mensen elkaar blijven ontmoeten. Mede door de macht van internet, smartphones en APP’s is de behoefte naar fysiek ontmoeten belangrijker dan ooit. “Mensen vinden elkaar steeds meer online, maar de verbinding maken ze in de fysieke wereld.” Het Planetarium, de Zilveren Toren en Level Eleven zorgen ervoor dat mensen elkaar zowel zakelijk als privé optimaal kunnen ontmoeten. Zo is het Planetarium ervan overtuigd dat zij door excellente service, culinaire verrassingen en innovatieve technologie helemaal voldoen aan de State-of-the-Heart hospitality, aldus Arthur Hagenbeek, directeur van het Planetarium Amsterdam.

Glossy magazine als imagodrager

Het halfjaarmagazine draagt dan ook de titel Kindest Regardz. Een glossy dat op een bevlogen manier kijkt naar het gevarieerde aanbod van activiteiten op het gebied van werken, vergaderen, ontmoeten, trainen, vieren en congressen en waar onze gasten (waaronder vaste trainers, boekers en beslissers) op inspirerende wijze hun verhalen delen. Ook zal het magazine een kijkje geven in de ‘keuken’ van Regardz. Regardz Hospitality Group. De Zilveren Toren. Level Eleven en het Planetarium Amsterdam maken deel uit van de Regardz groep. Regardz is een landelijke organisatie van authentieke Congres- en Vergaderlocaties waaronder La Vie in Utrecht, Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle, Berghotel en Eenhoorn in Amersfoort en Airport Hotel in Rotterdam. Het is de missie van Regardz om zakelijke en particuliere gasten te ontzorgen met hun (flex)werken, bijeenkomsten, opleidingen en trainingen, vergaderingen, congressen of events. Regardz geeft Zakelijk Nederland de ruimte.