Wij stellen u graag voor aan…

We hebben twee nieuwe toppers in ons team, die we graag aan u voorstellen. Eline Weeber, onze nieuwe Commercieel Manager Events en Léon Egberts, de Party Manager van Level Eleven.

Eline Weeber 

Graag stel ik mezelf aan u voor. Ik ben Eline Weeber en per half mei ben ik begonnen bij Level Eleven als Commercieel Manager Events. Ik ga mij voornamelijk bezig houden met de sales- en marketing activiteiten voor deze unieke eventlocatie. Ik zal dan ook veel onderweg zijn om potentiële- en bestaande relaties, beurzen en netwerkevents te bezoeken. Dat is waar ik blij van word. Mensen ontmoeten en samen op zoek gaan naar de juiste oplossing voor een perfect event. De afgelopen weken heb ik al een aantal mooie events mogen meemaken. Wat een mooi bedrijf met veel enthousiaste collega’s! Ik ga dan ook met veel plezier aan de slag en hoop een steentje bij te dragen om Level Eleven naar een nog hoger LEVEL te brengen.

Hiervoor ben ik 5 jaar werkzaam geweest als Event Planner bij één van de grootste Evenementenbureau’s van Amsterdam. Ik ben hier binnen gekomen als junior en doorgestroomd als een senior Event Planner. Op de afdeling uitjes heb ik heel veel mooie bedrijfsuitjes mogen organiseren… na 5 mooie en leerzame jaren was het tijd om m’n vleugels uit te slaan en mezelf verder te ontwikkelen op sales gebied.

Je mag mij altijd bellen om een kop koffie of borrel te komen drinken om onze prachtige 360graden view te ervaren vanaf de 11de etage. Je kunt mij bereiken op eline.weeber@leveleleven.nl of telefonisch via 06 36 39 40 03.

Léon Egberts

Een glimlach op ieders gezicht toveren, puntjes op de i, vier stappen vooruit denken en oprechte aandacht geven aan onze gasten en ons team. Dat ben ik en dat is waar ik voor sta. Mijn naam is Léon en ik ben sinds april de nieuwe Party Manager van Level Eleven In de korte tijd dat ik aan het roer sta van het operationele team, heb ik al vele gasten mogen verwelkomen en uitzwaaien. Of het nu gaat om een borrel, een feestelijk event of een meerdaags congres, aan het einde wil ik een band hebben opgebouwd met onze gasten. Dat men niet alleen het magische uitzicht van Level Eleven onthoudt, maar dat ook de beleving van de hartverwarmende hospitality een blijvende indruk maakt. Want dat is waar Level Eleven daadwerkelijk het verschil mee maakt.

De basis van deze hartverwarmende hospitality heb ik opgedaan bij verschillende andere vestigingen van Regardz. Van de charme van het hotelleven , waarbij je werkomgeving voor sommige mensen letterlijk hun tweede huis is, tot aan de grotere meeting centers waarbij het personeel ondanks de grootschaligheid persoonlijke aandacht voorop stelt. Naast het gastheerschap ligt mijn passie in het ontwikkelen van concepten op het gebied van events en meetings. Denk hierbij aan het introduceren van een gezonde duurzame ijsthee variant tot aan AV-items die extra beleving toevoegen aan een bijeenkomst. De combinatie van het gebruiken van een ruimte, de bijbehorende F&B en oprechte aandacht aan de gast maakt voor mij het plaatje compleet.

Wil je meer weten te komen over de mogelijkheden van Level Eleven op dit gebied dan nodig ik je van harte uit on mijn passie met je te delen. Je kunt mij bereiken via leon.egberts@leveleleven.nl of telefonisch via 06 25 41 41 87.