11+ Jubileum Event

Dinsdag 30 januari vierden wij ons 11-jarig jubileum. Bijna 200 genodigden waren tijdens ons jubileum event aanwezig om de ongekende mogelijkheden van Level Eleven zelf te ervaren. Met een hartverwarmend ontvangst, niet binnen maar al buiten vóór de deur, werden onze gasten met open armen ontvangen en de hele avond in de watten gelegd door de hartverwarmende hospitality.

“Het beste uitzicht van Amsterdam” en “indrukwekkend en magisch” waren de reacties op het panorama uitzicht vanaf de 11de etage. Gasten konden het uitzicht niet alleen vanaf Level Eleven bewonderen maar werden ook rondgeleid op Level Ten. De vijf vergaderzalen van Level Ten, met namen als De Dam en Het IJ, zijn vernoemd naar het vanuit de betreffende ruimte te bewonderen uitzicht.

Bijzondere speciaal bieren van de Amsterdamse brouwerij Oedipus, een smaakvolle olijfolieproeverij door Olijfbedrijf en authentieke bouillon van Bouillon Brothers zijn slechts een greep uit de verrassende food & beverage concepten die werden gepresenteerd. Tijdens het jubileum event werd ook ons eigen concept, het Gin Kompas gepresenteerd, waarmee gasten onder begeleiding van een Gin-Tonic expert hun favoriete Gin-Tonic smaak konden ontdekken en samenstellen.

Wij zien het als onze missie om van elk contact een grootse ontmoeting te maken. Een locatie met ongekende mogelijkheden. Van intiem feest tot spraakmakend congres.

Verrassend. Verbluffend. Verbijsterend.

 

Was je verhinderd en toch nieuwsgierig naar de ongekende mogelijkheden van Level Eleven? Neem gerust contact met ons op via 020 553 50 00 of welkom@leveleleven.nl voor een rondleiding op Level Ten en Level Eleven.