Blog: ‘Mijn afstudeerstage als Event & Meeting Expert!’

Toen ik vorig jaar, tijdens de zoektocht naar een uitdagende stage, Level Eleven tegenkwam was ik direct enthousiast. Vanaf het hartverwarmende ontvangst door onze vriendelijke Johan en het magische 360 graden uitzicht tot aan de enthousiaste collega’s en de warme gastvrijheid, ik voelde me gelijk thuis bij Level Eleven. Met veel enthousiasme begon ik in september 2018 mijn 10-maanden afstudeerstage als Event & Meeting Expert!

Ondanks dat ik ben opgegroeid in de horeca, had ik nog weinig ervaring in de evenementenbranche. Toch sprak het organisatorisch gedeelte mij erg aan. Ik krijg een kick van taken afstrepen op mijn to-do list, het orderen van mijn e-mails en heb oog voor details. Al snel begon ik met kleine verantwoordelijkheden, zoals het bestellen bij leveranciers en het onderhouden van de sociale mediakanalen. Ik voelde mij erg op mijn gemak binnen het team, kreeg de juiste verantwoordelijkheid en had veel zin om evenementen te organiseren.

(Johan)

Mijn eerste evenement was een congres, wat ik heb mogen organiseren voor 130 personen. Op de dag zelf was ik ontspannen, gezien ik alles goed had doorgenomen met de party manager. Het congres verliep soepel, de gasten waren erg tevreden en hebben een geslaagde dag gehad. Hierna heb ik verschillende soorten evenementen mogen organiseren. Het gaafste evenement voor mij was een uitgebreid bedrijfsfeest. Het was een feestelijke avond met een gouden loper, ballonnen in de lift en hal, discobollen, een dansvloer, welkomstdrankje, amuses, een uitgeserveerd 3-gangen diner en als verrassingsact een optreden van een bekende artiest. Nog steeds is elk evenement leerzaam en zijn er verbeterpunten. Jezelf blijven uitdagen en verbeteren is iets wat ik heel belangrijk vind!

Het leukste aan mijn job vind ik dat je samen met het operationele team ervoor zorgt dat elke gast met een tevreden gevoel naar huis gaat. Als je dan na het evenement positieve reacties krijgt, ben ik ontzettend trots op het gehele team. Daarnaast staat Level Eleven bekend om haar ongekende mogelijkheden, niets is te gek bij ons!

Eind juni zit mijn 10-maanden stage erop. Ik ben ontzettend blij dat ik bij Level Eleven mag blijven werken als Event & Meeting Expert. Ik hoop dat ik nog vele bijzondere evenementen mag organiseren. Wil jij een keer langs komen om de sfeer van Level Eleven te proeven? Ik ontmoet je graag! Neem contact met ons op via 020 553 50 00 of stuur even een mail naar welkom@leveleleven.nl

 

Zoïe Kakakis

 

LEES OOK:

Plan uw eindejaarsevent!

Nieuw bij Level Eleven: Gin-tonic bar