Daarom!

  • Een beleving op topniveau
  • 360 graden panorama uitzicht
  • Een flexibele ruimte voor wel 250 gasten of juist voor een kleine groep
  • Creatieve, inspirerende medewerkers die meedenken en vooruitdenken
Plan uw locatiebezoek

MAAK UW BEDRIJFSFEEST spraakmakend

EEN KNALLEND BEDRIJFSFEEST VRAAGT OM EEN INDRUKWEKKENDE EVENEMENTENLOCATIE IN AMSTERDAM-CENTRUM. EEN PLEK DIE BETOVERT en verrast. NEEM UW TEAM MEE NAAR EEN BELEVING OP Hoog niveau, en maak er samen met ons een onvergetelijk moment van.

Een bedrijfsfeest is een cadeau voor uw werknemers. Daarom wilt u flink uitpakken én de juiste keuzes maken, u geeft immers niet elke dag een feest. Wij wel. Level Eleven is namelijk gemaakt voor feesten. Kiest u voor een buffet, walking dinner of juist een sit-down diner voor die extra romantische twist. Of geef uw feest extra sjeu door een verassend thema. De mogelijkheden zijn oneindig.  Wij denken met u mee, tot in alle details.

BELEEF UW BEDRIJFSFEEST IN AMSTERDAM OP LEVEL ELEVEN
Level Eleven heeft alles wat uw feest sprankelend en spraakmakend maakt. Een magisch 360 graden uitzicht dat iedereen verstelt doet staan en een flexibele ruimte voor wel 250 gasten. Ook onze extra verdieping met subzalen niet te vergeten, samen met onze creatieve, inspirerende medewerkers die meedenken, vooruitdenken en niet één maar wel tien extra stappen zetten.

Heeft u al een thema in gedachten en weet u precies hoe de lichtshow eruit moeten zien? Of heeft u misschien al ideeën over de muzikale en culinaire invulling? Laat u inspireren en kom vooral eens kijken. Wij ontmoeten u graag!