Daarom!

  • Een beleving op topniveau
  • 360 graden panorama uitzicht
  • Een flexibele ruimte voor wel 250 gasten of juist voor een kleine groep
  • Creatieve, inspirerende medewerkers die meedenken en vooruitdenken
Plan uw locatiebezoek

MAAK UW BEDRIJFSFEEST ONGEËVENAARD OP LEVEL ELEVEN

Een knallend bedrijfsfeest vraagt om een indrukwekkende evenementenlocatie in Amsterdam-Centrum. Een plek die betovert, verbluft en verwondert. Neem uw team mee naar een beleving op topniveau, geef ze Level Eleven. 

Een bedrijfsfeest is een groot cadeau. Voor uw medewerkers of voor uw klanten, misschien wel voor beide tegelijk. Daarom wilt u flink uitpakken én de juiste keuzes maken, u geeft immers niet elke dag een feest. Wij wel. Level Eleven is namelijk gemaakt voor feesten. En daarmee ook voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Beleef uw bedrijfsfeest in Amsterdam op Level Eleven
Level Eleven heeft alles wat uw feest sprankelend en spraakmakend maakt. Een meesterlijk uitzicht dat iedereen verstelt doet staan, een flexibele ruimte voor wel 250 gasten of juist voor een kleine groep en een intieme setting, een extra verdieping met subzalen en niet te vergeten: creatieve, inspirerende medewerkers die meedenken, vooruitdenken en niet één maar wel tien extra stappen zetten.

Heeft u al een thema in gedachten en weet u precies hoe de lichtshow eruit moeten zien? Of heeft u misschien al ideeën over de muzikale en culinaire invulling? Laat u inspireren en kom vooral eens kijken. Wij ontmoeten u graag!