BLOG: 2020; HET JAAR VAN DE UNIEKE EVENTS!

Het gaat een ongelooflijk mooi jaar worden met vele unieke events die in Nederland gaan plaatsvinden. De winst van Duncan Laurence heeft ervoor gezorgd dat voor het eerst in decennia het Eurovisie Songfestival weer door Nederland wordt gehost. De populariteit en het ongekende talent van Max Verstappen hebben er mede toe geleid dat we de aankomende 3 jaar van een Dutch Grand Prix mogen genieten. In augustus zal alweer de 10e editie van SAIL Amsterdam plaatsvinden. Tel daar nog eens het EK-voetbal en de start van de Vuelta in Utrecht bij op en 2020 mag met recht het jaar van de Events wordt genoemd!

 

Zakelijk Nederland is hot

Sinds 2009 is er een constante stijging in het aantal internationale gasten dat Nederland bezoekt. In 2018 bezochten bijna 19 miljoen internationale gasten ons land. Maar liefst 1/4 van deze bezoekers had een zakelijke reden om naar Nederland te komen. Met alle unieke events die plaatsvinden in 2020 zal dit naar alle waarschijnlijkheid alleen maar toenemen. Oftewel Nederland is hot. Use it!

 

Events als verbinding

Als evenementenlocatie in hartje Amsterdam merken we de afgelopen jaren een toenemende vraag naar side-events van deze mega festiviteiten. Events als de SAIL en de Grand Prix zijn perfecte gelegenheden voor sponsoren en andere bedrijven om hun (internationale) relaties uit te nodigen voor een relatie-event of uitgebreide zakelijke borrel. Voor de SAIL zijn we zelfs al jaren een unieke hotspot gezien je bij ons vanaf 11 hoog op het IJ uitkijkt. De hoeveelheid bijzondere events van dit jaar geeft de unieke mogelijkheid om als bedrijf extra indruk te maken op je relaties.

Onderdeel maken van…

Grote publieke events als het EK kunnen ook een groot nadeel hebben. Stel je bent al een half jaar bezig met het organiseren van het jubileum-event van jullie bedrijf. Alle relaties en medewerkers zijn uitgenodigd om dit bijzonder moment te vieren. Een maand van tevoren kom je erachter dat net als het bedrijfsfeest gepland staat, het Nederlands elftal zijn eerste wedstrijd van het EK speelt. Paniek! Ons advies is om hier juist gebruik van te maken. Maak een link met voetbal of het EK en maak het onderdeel van je programma! Level Eleven biedt bijvoorbeeld volop de mogelijkheden om sport events op grote schermen uit te zenden. Zo hoeft niemand naar huis en hoef je ook niet bang te zijn dat de helft van je gasten op hun mobiele telefoon de wedstrijd zit te kijken.

Ongekende mogelijkheden

Ben je als bedrijf geïnteresseerd in het organiseren van een unieke side-event bij Level Eleven? Denk vooral in ongekende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een spectaculaire bedrijfsborrel tijdens de SAIL-IN geheel in nautisch thema. Of een F1 dag voor je medewerkers of relaties? Kijk de GP op ons grote scherm terwijl ze in de sub ruimte op playseats een onderlinge competitie houden voor de snelste tijd op Zandvoort. Geef een Oranjefeest inclusief EK-wedstrijd van het Nederlands elftal. Zo gek als je het kan verzinnen, wij verzorgen het! Maak als bedrijf gebruik van 2020; het jaar van de events!

 

Léon Egberts