Blog: ‘All I Want for Christmas Is You’

Ook al zijn de meeste mensen alweer uit de Christmas vibe en is nu onderhand iedereen wel weer aan het werk, ik krijg Mariah Carey maar niet uit mijn hoofd. Wat is er toch met dat nummer dat elk kerstfeestje waar ik ooit heb gewerkt mevrouw Carey iets losmaakt wat anderen niet lukt. Of je nou houdt van het nummer of niet, zodra de eerste klanken van het nummer door de speakers schallen zie je glimlachen ontstaan en de ontspanning toe slaan. Het magische moment dat collega’s even familie worden en het woord werk uit het woordenboek verdwijnt.

Natuurlijk is het niet alleen Mariah Carey die het bovenstaand gevoel losmaakt. Kerstfeesten hebben iets speciaals. Alle inzet van collega’s over het gehele jaar komt even samen. Er wordt geproost, gedanst, gezongen en gelachen. Iedereen in het bedrijf is even gelijk en mag de deadlines uit zijn hoofd zetten. Genieten, daar gaat het om!

Hoewel het voor ons als eventlocatie het vaak een pittige tijd is qua drukte, maakt de kerstsfeer veel goed. Bedrijven pakken uit wat de feesten ten goede komt en ons werk leuker maakt. Ons kenmerkende Gin Compass, candygirls, of een volledig uitgebreide cocktailbar met de nieuwste hippe dranken, alles is mogelijk. Gewoon is voor het rest van het jaar, bij kerst mag het net even iets te gek. En gek, daar houden wij wel van bij Level Eleven.

Een persoonlijk positieve trend hierin vind ik dat het allemaal niet meer zo klassiek hoeft. Waar een paar jaar geleden de klassieke sit-down diners nog hoogtij vierde, met aansluitend een borrel of feest, zien we steeds meer de vraag naar andere concepten. Hoogtij vierde afgelopen jaar de combinatie van foodstands met een walking dinner. Een setting die bij binnenkomst een veel gezelligere en feestelijke sfeer creëert. Je zit niet vast aan de persoon bij wie de feestcommissie je naast heeft gezet en je kan pakken en nemen waar je zin in hebt. Vaak voelt de overgang naar het feest hierbij ook natuurlijker. Gasten hoeven niet naar een andere zaal en ons personeel hoeft zich niet bezig te houden met het afruimen van tafels, maar kunnen zich volledig op de gasten richten. Een win-win situatie.

Ben je stiekem al bezig met de nieuwe datum voor het kerstfeest van 2019 en wil je eigenlijk wat anders dan het traditionele diner? Laat mij en mijn team vooral met je meedenken! Een groot voordeel voor 2019 is dat het kerstfeest ook niet meer op de vrijdag voor kerst hoeft, die tijden zijn passé en zorgen toch alleen maar voor veel stress omdat alles vol zit. Doe eens gek en kies een random doordeweekse dag. Wij staan sowieso elke dag voor je klaar!

Krijg je na deze blog meteen zin in je kerstfeest van 2019? Leg meteen je datum vast en laat het team van Level Eleven alle stress uit handen nemen! Neem contact met ons op via 020 553 50 00 of stuur even een mail naar welkom@leveleleven.nl

 

Léon Egberts

 

LEES OOK:

Plan uw eindejaarsevent!

Nieuw bij Level Eleven: Gin-tonic bar