Blog: Het najaar, net even anders..

En dan staat het najaar voor de deur, het altijd zo drukke najaar. Populaire data zijn normaal allang gevuld, nu is het nog even afwachten wat het najaar gaat doen. Dat we het moeten doen met de 1,5 meter afstand is denk ik wel duidelijk. Stil zitten is er niet bij. De tent moet gevuld worden, maar waarmee? Het is best een beetje lastig, bedrijven zijn langzaam bezig om hun kantoor weer werkbaar te maken en een event organiseren is daarbij vaak nog helemaal niet aan de orde en staat dan ook onderaan het lijstje.

Maar goed, als je een locatie bent met het mooiste uitzicht van Amsterdam moeten er kansen zijn, ook in deze tijd. Sparren, vergaderen en vooral met elkaar denken in mogelijkheden, dat proberen we bij Level Eleven. Welke branches zijn wel alweer opgestart? We ontvangen ze met open armen!

Allereerst is de zomer maar al te gezellig bij ons, op 11 hoog zijn we dit jaar voor de tweede keer een ware pop-up Skybar. We ontvangen verjaardagen, bedrijfsborrels en op de vrijdag en zaterdag een hoop toeristen die op de bonnefooi een cocktail pakken en soms wel 50 foto’s schieten van het uitzicht. Leuk om als team bezig te zijn met zo’n gaaf concept. Het zorgt voor verbinding en deze tijden.

Maar dan het najaar…we moeten aanpassen, adviseren, inspelen, flexibel zijn en vooral goed meedenken. Wij kunnen ons niet voorstellen dat bedrijven na alles wat er gebeurd is niet veilig en verantwoord willen samenkomen, om elkaar weer te zien om ondanks alles met elkaar te proosten. Waar anders dan bij Level Eleven kun je heerlijk met elkaar dineren met een decor van de prachtige verlichte stad. Perfect als kerstfeest bijvoorbeeld. Om die reden hebben wij speciale aangepaste dinerarrangementen samengesteld. Je wordt ontvangen met een lekker glas bubbels, geniet je van een 3-gangen diner en tafel je gezellig na met je collega’s met koffie waarna de muziek iets harder gaat en er nog even lekker nagepraat kan worden.

Het is misschien iets anders dan een kerstfeest en tot laat in de avond dansen maar we kunnen 2020 toch niet zomaar aan ons voorbij laten gaan? Is het niet meer dan anders belangrijk om wel weer bijeen te komen, aangepast en veilig, dat wel! En over dat dansfeest, we hebben nog wel wat gaatjes in de agenda van 2021. 😉

Ik hoop je snel te ontmoeten, in de Skybar, Level Eleven of natuurlijk ergens anders!

 

Met hartelijke groet,

Eline Weeber