Daarom!

  • Gevarieerd Nieuwsgierig
  • Broodgewoon met een Glimlach
  • Duurzaam Betrokken
Plan uw locatiebezoek

Level Eleven is trotse broodpartner van Hartig.nl! Hartig.nl is de plek waar zakelijk Nederland zijn lunch bestelt. Hartig.nl gelooft dat bedrijven beter presteren als ze goed voor hun mensen zorgen. Gezonde mensen zorgen voor gezonde bedrijven. Het is de missie van Hartig.nl om daar een bijdrage aan te leveren. Wij sluiten ons aan bij die missie!
Dat doen we door gezonde en lekkere eetmomenten te creeëren. Van gevarieerde lunchboxen per persoon tot een compleet verzorgde meetinglunch. Duurzaamheid, variatie en de herkomst van onze producten vinden wij daarin belangrijk.

Lees op deze pagina alles over de mogelijkheden van Hartig.nl of bekijk het volledige assortiment via de Hartig.nl website. Alles is mogelijk. Schroom dus vooral niet om te vragen wat zij voor uw lunchwens kunnen betekenen via het contactformulier of bel 088 – 209 00 90.

 

Hartig op maat

Hartig.nl biedt de mogelijkheid voor aanbod en service op maat. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen. Dat kan gaan over de inhoud van de lunch maar ook over de bestelwijze, leveringsvoorwaarden en ander zaken die belangrijk zijn voor u. Ontzorgen is waar wij gelukkig van worden. Op zoek naar een inhouse oplossing? Wellicht is ons bakery-café op locatie dan wat voor u. Neem contact met ons op en wij bespreken (vrijblijvend) de mogelijkheden met u.