Daarom!

  • Een magisch uitzicht over Amsterdam Centrum
  • Meerdere subzalen
  • Moderne audiovisuele middelen
  • Indrukwekkende catering
  • Bereikbaarheid van het hoogste niveau
Plan uw locatiebezoek

UW CONGRES IN HET HART VAN AMSTERDAM

Amsterdam is de perfecte plek voor uw congres, Level Eleven is de gedroomde locatie. Hier komt alles samen wat voor u belangrijk is bij het kiezen van uw congreslocatie midden in Nederland. Uw gasten zullen uw keuze zéker waarderen, om vele redenen.

In Level Eleven kunt u alle kanten op. Een congres voor 150 deelnemers? De vierkante meters zijn er. Vormen workshops en subsessies onderdeel van uw congres? Hier beschikt u over meerdere zalen, verdeeld over onze twee levels. Het magische uitzicht is vanuit elke ruimte te zien en geeft bijzondere lading aan de inhoud van uw congres.

Wij hebben alles in huis om uw event hoog boven alles uit te laten stijgen. En hebben we het zelf niet, dan regelen we het, speciaal voor u en uw gasten. State of the art audiovisuele middelen, catering waarmee u absoluut indruk maakt en uiteraard congresservices waarmee we uw event compleet maken en tot in de puntjes verzorgen.

Een congreslocatie in Amsterdam op ’t hoogste niveau

Maak het uw gasten naar de zin én maak het ze makkelijk: kies voor Level Eleven. Het uitzicht is een geschenk op zich, zeker voor uw buitenlandse gasten. Daarmee weet u al voor aanvang dat uw congres een succes zal zijn. Het gemak zit hem in onze ligging: midden in het centrum van Amsterdam, direct naast het Centraal Station én parkeren op minder dan steenworp afstand. Bereikbaarheid van het hoogste niveau dus.

Voor uw internationale gasten is een verblijf in onze hoofdstad natuurlijk al een belevenis op zich. Wij maken het graag extra bijzonder. Door bij meerdaagse congressen ook de overnachtingen én het vervoer voor u te regelen bijvoorbeeld. En wat zouden uw gasten vinden van een rondvaart door de grachten van Amsterdam? Er ligt een prachtige steiger aan de voet van onze zilveren toren!

Komt u eens langs bij Level Eleven en ervaar hoe bijzonder onze locatie is. We vertellen u graag meer over de verrassende mogelijkheden voor uw congres.