Daarom!

  • Een magisch uitzicht over Amsterdam Centrum
  • 5 moderne subzalen
  • Moderne audiovisuele middelen
  • Indrukwekkende catering
  • Colour-Branding
  • Bereikbaarheid van het hoogste niveau
Plan uw locatiebezoek

UW CONGRES IN HET HART VAN AMSTERDAM

Level Eleven is de perfecte locatie voor uw congres in het hart van Amsterdam. Level eleven biedt Een inspirerende plenaire ruimte tot 150 personen IN theateropstelling, 5 moderne subzalen, colour-branding mogelijkheden, moderne AV-middelen en uitstekende catering. Oftewel, alles wat een geslaagd congres nodig heeft!

Maak het uw gasten naar de zin en kies voor Level Eleven. Het uitzicht is een geschenk op zich, zeker voor uw buitenlandse gasten. Het gemak zit hem in onze ligging: midden in het centrum van Amsterdam, direct naast het Centraal Station én parkeren op minder dan steenworp afstand. Perfecte bereikbaarheid dus.

Een geslaagd congres gaat niet zonder goed verzorgde catering. Onze hartverwarmende medewerkers doen er alles aan om uw gasten in de watten de leggen. Heerlijke zoetigheden, goede koffie en een uitgebreid lunchbuffet zijn ingrediënten van de dag die niet mogen ontbreken. Uiteraard sluiten we af met een borrel, napraten met deelnemers met een drankje terwijl de zon langzaam ondergaat.

Voor uw internationale gasten is een verblijf in onze hoofdstad natuurlijk al een belevenis op zich. Wij maken het graag extra bijzonder. Door bij meerdaagse congressen ook de overnachtingen én het vervoer voor u te regelen bijvoorbeeld. En wat zouden uw gasten vinden van een rondvaart door de grachten van Amsterdam? Een steiger ligt aan de voet van onze zilveren toren!

Kom langs bij Level Eleven en ervaar hoe bijzonder onze locatie is. We vertellen u graag meer over de verrassende mogelijkheden voor uw congres.