U vindt Level Eleven op wellicht het bekendste stukje Amsterdam: aan het Stationsplein, pal naast het Centraal Station en aan de oevers van het IJ. Hartje centrum dus. Dat maakt onze
evenementenlocatie naast bijzonder aantrekkelijk ook geweldig goed bereikbaar. Het openbaar vervoer ligt letterlijk aan onze voeten. De trein, bussen, taxistandplaatsen. Hoe u ook
wilt reizen, elk vervoermiddel rijdt tot bijna aan onze voordeur. Komt u met de auto? Dan kunt ondergronds parkeren, eveneens recht tegenover onze zilveren toren.

Download hier onze routekaart

Over en op het water

Wist u dat er, eveneens recht voor onze locatie, een prachtige en praktische steiger ligt? Ook boten kunnen dus bij ons aanmeren én vertrekken voor een heerlijke rondvaart door de Amsterdamse
grachten!

PARKEREN

De gasten kunnen vlakbij Level Eleven parkeren bij Parkeergarage P1 tegenover het Centraal Station (1 minuut lopen), de prijs voor een dagkaart bedraagt € 25,00. Jullie gasten kunnen ook zelf een parkeerkaart bestellen op de website van parkeergarage P1 Amsterdam centrum voor € 20,00 voor een dagkaart. Daarnaast hebben gasten de mogelijkheid om een avondticket van €10,00 te kopen. Deze is geldig vanaf 18:00 uur met een maximum van 6 uur. Deze avondticket kunt u online kopen.

De gasten kunnen ook voor € 8,- per dag parkeren op een P+R- terrein net buiten het centrum. Vanaf hier is het nog ±15 minuten reizen naar Level Eleven met het openbaar vervoer.

Bij Oosterdok Parking is er een weekendtarief van €20,00 (za/zo) en een avondtarief van €10,00. Dit is op 10 minuten loopafstand.

Bij het IBIS hotel is een laad- en losplaats. Echter wordt  er in de praktijk de goederen voor de deur van de Zilveren Toren geladen en gelost. Dit is echter wel op eigen risico.

HULPHONDEN

Huisdieren zijn niet toegestaan maar voor hulphonden maken wij uiteraard een uitzondering.