Daarom!

  • Uitstekend bereikbaar
  • 1M5 examenopstellingen
  • Opties voor wachtruimtes en catering
  • Veilig en hygiënisch met onze Meeting Hygienics formule
  • Inspirerende omgeving met prachtig uitzicht
Plan uw locatiebezoek

Een geslaagde examenlocatie

Rust, stilte en concentratie zijn de onmisbare factoren voor ieder examenmoment. Level Eleven biedt het jou en je kandidaten. En dat in het centrum en aan het treinstation van Amsterdam Centraal. De goede bereikbaarheid van de stad gecombineerd met het rustgevende gevoel dankzij het indrukwekkende uitzicht.

Een examenlocatie die jouw kandidaten alle faciliteiten, inspiratie en energie biedt? Dan is Level Eleven Amsterdam een geslaagde examenlocatie!

Examenlocatie in Amsterdam? Denk eens aan Level Eleven!

De examenkandidaten hebben genoeg aan hun hoofd. Net als jij als organisator of afnemer van het examen. Die drukte en stress zien en begrijpen wij. En daarom zorgen wij ervoor dat alles verzorgd en geregeld is op de dag van het examen. Een hbo-examen, een vakbekwaamheidsexamen of ander examen: bij Level Eleven maken we er een geslaagde dag van.

We hebben alle faciliteiten in huis. Inspirerende zalen waar elke denkbare examenopstelling mogelijk is. Alles staat natuurlijk klaar op de grote dag, precies zoals afgesproken. Ook beschik je bij ons over alle nodige middelen, zoals schrijfwaar, notitieblokjes en uiteraard wifi en audiovisuele apparatuur.

 

Onze examen capaciteiten

Zaal
Max aantal kandidaten met 1,5 meter afstand Max aantal kandidaten zonder 1,5 meter afstand
De Dam 18 21
Centraal Station 10 19
Jordaan & Houthavens 19 35

Uw exanenkandidaten verrassen

Wilt u uw examenkandidaten voorafgaand aan hun examen een hart onder de riem steken en succes wensen of achteraf verrassen? Wij bieden u graag de primeur van BesteBrownies. Heerlijke XL brownies per 4, 6 of 9 verpakt en te verzenden door middel van brievenbuspost. Onze Beste Brownies worden met liefde bereidt volgens eigen recept. Ambachtelijk, huisgemaakt en helemaal vers!

Voor meer informatie en interesse, stuur ons een e-mail.