Daarom!

  • 360 graden panorama uitzicht
  • Ronde ruimte met een stoere, industriële basis
  • Ons team weet het leukste en beste entertainment te vinden
Plan uw locatiebezoek

DE FEESTAVOND VAN JULLIE DROMEN

Is het vinden van de perfecte feestlocatie in Amsterdam een uitdaging? Wacht tot je Level Eleven hebt ontdekt en het spectaculaire uitzicht met eigen ogen hebt gezien. Dan weet je het: dit is jullie locatie voor die spetterende feestavond op jullie huwelijksdag.

Het uitzicht zal jullie verrassen, net als de mogelijkheden die jullie hier in Level Eleven hebben. De ronde ruimte met haar stoere, industriële basis leent zich voor vrijwel elke vorm van entertainment. Een dansvloer in het midden, een swingende 80’s band of een knallende DJ, een Photobooth voor gezellige kiekjes tijdens het feest… Het kan bij Level Eleven.

Feesten en genieten op Level Eleven
Ongetwijfeld weten jullie precies hoe jullie dag en feestavond eruit moeten zien, maar wellicht hebben jullie inspiratie nodig. Ons team weet het leukste en beste entertainment te vinden, we hebben een groot netwerk van professionele partners en artiesten. En het is niet de eerste keer dat we een feestje organiseren, dus neem gerust contact op. Samen maken we er een onvergetelijke avond van!