Daarom!

  • Verbluffend uitzicht over Amsterdam Centrum
  • Ongekende mogelijkheden
  • Ervaren en creatieve Event Experts
Plan uw locatiebezoek

EEN GALA IN HARTJE AMSTERDAM, ELEGANT EN ONVERGETELIJK.

Het gala van een dispuut of vereniging is een jaarlijks hoogtepunt. Vooral wanneer u kiest voor Level Eleven. Hoger dan dit punt vindt u geen evenementenlocatie in Amsterdam met een uitzicht dat zó verrast en verbluft. Een stijlvol panorama voor een evenzo stijlvol gala.

De openingsdans op een dansvloer dat het middelpunt van de wereld lijkt te zijn, een champagnefontein die glinstert in de feestverlichting, een klassiek ensemble of een DJ met zangeres. In Level Eleven vullen wij uw gala in zoals u dat voor ogen heeft. Chic, geraffineerd en werelds. Het decor is er al, 360° rondom u en uw gasten.

Studenten arrangementen
Level Eleven maakt een kostbare herinnering betaalbaar. Met onze gunstige studenten arrangementen wordt uw gala een feestelijk succes. Gaat u voor een geheel verzorgde avond inclusief diner en feest? Of kiest u voor een feestavond compleet met bitterballen, bier en wijn? Vraag naar onze studenten arrangementen en laat u verrassen!

Kom kijken bij Level Eleven en verbaas u over de mogelijkheden voor uw gala. Maak een afspraak en wij nemen u mee in onze locatie en ideeën.