Nieuw bij Level Eleven: Gin-tonic bar

Gin-TonicGin-Tonic is ongetwijfeld het meest populaire drankje van dit moment. Met meer dan 300 verschillende soorten Gin en allerlei soorten Tonic, zijn de mogelijkheden oneindig. Daarnaast is het gebruikelijk om diverse soorten garnituren te gebruiken om nog meer smaakintensie te creëeren, denk aan citroen, limoen, grapefruit, verse munt en zelfs pepers. Sinds februari 2016 hebben wij bij Level Eleven een eigen Gin-Tonic bar! Nieuwsgiering welke Gin-Tonics wij schenken? Bekijk dan even onze Gin-Tonic kaart. Hebben jullie een favoriete Gin-Tonic die niet op de kaart staat? Uiteraard is het ook mogelijk om, op aanvraag, andere soorten Gin-Tonics te schenken.

MOGELIJKHEDEN VOOR EEN GIN-TONIC BAR 
Willen jullie de gasten (on)beperkt laten genieten van de Gin-Tonic bar, zonder dat zij hier zelf voor hoeven te betalen? Dit is mogelijk op basis van na-calculatie, waarbij we bijvoorbeeld een maximum van 2 Gin-Tonics per persoon aanhouden; – Hebben jullie voor iedereen een drank arrangement afgenomen voor onbeperkt bier, wijn en fris? Dan kunnen jullie gasten zelf nog een Gin-Tonic aan de bar kopen. Zo bieden wij wel de service aan voor ‘Het Drankje van dit Moment’, maar komen er geen extra kosten voor jullie bij; – Betalen de gasten zelf al hun drankjes op basis van muntverkoop? Dit kunnen we uitbreiden doordat jullie gasten op eigen kosten kunnen genieten van de diverse soorten Gin-Tonics die geschonken worden.

GEÏNTERESSEERD?
Ook geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het nummer 020 – 553 5000, via welkom@leveleleven.nl of via het aanvraagformulier op onze website.