Gin-Tonic Proeverij

Op dinsdag 28 februari 2018 was het dan zover, wij organiseerden de eerste Gin-Tonic proeverij! 50 gelukkige prijswinnaars konden genieten van Gin-Tonic’s op het hoogste niveau.

Enkele weken geleden bereikten wij op Facebook het mooie aantal van 2000+ volgers. Dit was voor ons de ideale gelegenheid om een actie te starten op Facebook. De 5 winnaars van onze ‘like and share’ actie mochten elk met 9 vrienden genieten van onze Gin-Tonic proeverij. Daarnaast hebben wij op dinsdag 30 januari 2018 ons 11-jarige jubileum gevierd. Op ons jubileum-event verlootte wij nog een laatste plaats voor de Gin-Tonic proeverij aan de hand van een selfie-contest. De gelukkige winnaar die de leukste selfie maakte in onze fotospiegel mocht ook 9 vrienden uitnodigen voor de Gin-Tonic proeverij.

Bij binnenkomst kregen alle gasten al een vrolijk welkomstshotje uit een reageerbuisje. Natuurlijk was dit geheel in stijl: Gin-Tonic! Na een beknopt lesje geschiedenis met wat algemene informatie over Gin was het dan eindelijk zo ver.

Boven onze bar hangt ons unieke handgeschilderde Gin-Tonic compas. Dit compas is ingedeeld in de vier smaakrichtingen die Gin te bieden heeft, namelijk: citrus, zoet, bloemig, en kruidig. Aan de hand van deze smaakrichtingen hebben wij vier verschillende Gin-Tonics geserveerd met bijpassende hapjes.

De eerste Gin-Tonic had tinten van citrus. Aangezien citrus perfect samen gaat met eend werd deze geserveerd met gerookte eendenborst afgetopt met balsamico. Hierna kregen de gasten een bloemige Gin-Tonic. We kozen voor een licht en fris gerechtje om de bloemige smaak te behouden: een tartaartje van tomaat ingelegd met watermeloen en tabasco. Gin nummer drie van de avond was kruidig met als garnituren een kaneelstokjes, enkele gedroogde jeneverbessen en steranijs! De in olie gebakken Dim Sun met hoisin saus in combinatie met de diverse kruiden maakte dit een interessante smaaksensatie. We sloten de proeverij af met een zoete variant Gin-Tonic. Deze smaakte naar aardbei waardoor wij kozen om hierbij een dessertje van hangop, honing en vanille te serveren!

Wij kijken terug op een zeer gezellige en geslaagde avond. Dit smaakmakende concept kunt u zelf ook ervaren, als borrel na uw congres of tijdens een feestavond! Zelf een evenement met ongekende mogelijkheden organiseren bij Leven Eleven? Kijk op onze site voor de mogelijkheden of bel ons op 020 553 50 00