Daarom!

  • Hartverwarmende aandacht, pure passie en die extra stappen
  • Ongekende mogelijkheden
  • Event Experts die met u meedenken
Plan uw locatiebezoek

HARTVERWARMENDE HOSPITALITY

ervaar in Level Eleven oprechte hartverwarmende hospitality. wij kijken Verder dan uw wensen, dat vinden wij belangrijk. WANT UITEINDELIJK ZIT DE KRACHT VAN EEN GESLAAGD EN VERBLUFFEND EVENT IN HARTVERWARMENDE AANDACHT, PURE PASSIE EN DIE EXTRA STAPPEN. 

Aandacht en gastvrijheid, dat is waar Level Eleven voor staat. Een warm welkom en een gul onthaal, luisteren naar gasten en zien wat ze nodig hebben, vaak al voordat ze om iets vragen. Oprechte en persoonlijke aandacht, dat is wat onze gastvrijheid zo hartverwarmend maken.

U wilt het beste voor uw gasten: het hoogst haalbare. En dat is nou precies ons doel. Uw gasten verrassen en overdonderen. Dat is wat uw gasten zullen herinneren en waar ze nog lang over napraten. Level Eleven overtreft verwachtingen en dat mag u verwachten, in alles wat we doen. Voor u, uw gasten en uw event.

Echte gastvrijheid herkent u meteen. Ervaar het zelf, maak een afspraak en kom langs op Level Eleven. Wij ontmoeten u graag!

 

Onze organisatie heeft dit jaar voor het eerst meegedaan aan Great Place to Work en staat direct in de Top 10 ‘Best Large Workplaces’! We hebben als ambitie om het aardigste bedrijf van Nederland te worden, zijn en blijven. In het Great Place to Work medewerkersonderzoek scoren we hoog op de onderlinge verbondenheid en plezier. In de analyse van de organisatiecultuur laten we qua werkgeversbeleid hoge scores zien op thema’s als Vieren en Bedanken, passend bij onze ambitie. Volgens Great Place to Work is onze gastvrijheid terug te zien in alle facetten van de organisatie.