Daarom!

  • Hartverwarmende aandacht, pure passie en die extra stappen
  • Ongekende mogelijkheden
  • Event Experts die met u meedenken
Plan uw locatiebezoek

HARTVERWARMENDE HOSPITALITY

Onze gastvrijheid reikt verder dan ons uitzicht over Amsterdam. Hier in Level Eleven kijken we voorbij grenzen en wensen. Want uiteindelijk zit de kracht van een geslaagd en verbluffend event in hartverwarmende aandacht, pure passie en die extra stappen. 

Het onverwachte en dat moment van verrassing, daarmee maken wij het verschil. We zeggen wel eens: het Nieuw Amsterdams Peil ligt in Level Eleven, op het hoogste niveau. Zie het als de standaard voor uw event. U wilt immers het beste voor uw gasten: het hoogst haalbare. En dat is precies waar wij zo warm en hard voor lopen.

De mooiste verrassing zit in wat uitblinkt en verwondert. Dat is wat uw gasten zullen herinneren en waar ze nog lang over napraten. Level Eleven overtreft verwachtingen en steekt uit boven de horizon. Dat mag u verwachten, in alles wat we doen. Voor u, uw gasten en uw event.

Echte gastvrijheid herken je meteen. Ervaar het zelf, maak een afspraak en kom langs op Level Eleven. Wij ontmoeten u graag!

Onze organisatie heeft dit jaar voor het eerst meegedaan aan Great Place to Work en staat direct in de Top 10 Best Large Workplaces! We hebben als ambitie om het aardigste bedrijf van Nederland te worden, zijn en blijven. In het Great Place to Work medewerkersonderzoek scoren we hoog op de onderlinge verbondenheid en plezier. In de analyse van de organisatiecultuur laten we qua werkgeversbeleid hoge scores zien op thema’s als Vieren en Bedanken, passend bij onze ambitie. Volgens Great Place to Work is onze gastvrijheid terug te zien in alle facetten van de organisatie.