Daarom!

  • Behaal uw doelstelling met vergroot bereik
  • Blijf binnen uw budget
  • Duurzaam bijeenkomen
  • Nieuwe kansen en productiviteit
Plan uw locatiebezoek

Het hybride antwoord op uw meeting uitdaging

Groots samenkomen in het ‘nieuwe normaal’, het is een uitdaging maar zeker haalbaar! Het hybride congres is de perfecte combinatie van een intieme live setting en een livestream verbinding. Simpel gezegd; via het internet zijn uw deelnemers of gasten online aanwezig bij uw congres of event. Dé manier om juist in deze tijden met elkaar in contact te blijven. Heeft u vragen rondom uw event of bent u op zoek naar een geschikt alternatief? Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en uw zorgen uit handen te nemen.

  • U wilt uw congresdoelstelling niet zomaar laten varen en dit jaar nog behalen?
  • U bent genoodzaakt om na te denken over uw event budget en andere alternatieven?
  • U bent in voor nieuwe kansen en op zoek naar productieve mogelijkheden?

Kijk vooral eens naar ons aanbod in live streampakketten om uw hybride event te organiseren. Uw meeting laten opnemen om te delen en later terug te kijken? Alles is mogelijk. U kunt via deze weg nog steeds bijeenkomen in een geaccepteerde omgeving om uw doelen te bereiken.

Basic Hybride Livestream-pakket

Een conferentie camera en deze wordt rechtstreeks op de laptop van u aangesloten. Indien gewenst kunnen wij tegen een laptop leveren. Bij de conferentie camera wordt standaard een microfoon geleverd, rondom gevoelig, en deze registreert het geluid op een afstand van maximaal 8 meter zodat men niet rechtstreeks in een microfoon hoeft te praten. Tevens zit daar ook een speaker in geïntegreerd waarop het geluid van de andere deelnemers te horen is. In de camera kan van tevoren, in overleg met u, een aantal pre-sets geprogrammeerd worden zodat deze tijdens de vergadering met een simpele druk op de knop naar een andere positie gaat.

Deze set is na installatie simpel in gebruik en door uzelf te bedienen, er hoeft dus verder geen technische assistentie aanwezig te blijven. Als u dat wel zou willen zijn daar in overleg wel mogelijkheden voor. Het livestreamen kan via Microsoft Teams, Zoom, Google Hangouts Meet etc.

Extended Hybride Livestream-pakket

In dit pakket zitten meerdere op afstand besturende camera’s die door een technicus worden bediend. Zij schakelen deze camera’s met een laptop van u waar bijvoorbeeld een PowerPoint presentatie op staat.

Camera 1 is bijvoorbeeld gericht op de spreker(s) en camera 2 is gericht op het aanwezige publiek of maakt een overzichtsbeeld, ook kunnen de camera’s vooraf worden geprogrammeerd met vaste camera posities. Het voordeel van meerdere camera’s is dat de mensen die op afstand meekijken een dynamischer beeld zien dan een statisch plaatje van 1 camera. Dit geeft ook meer een gevoel van betrokkenheid bij de meeting. In deze set zijn nog geen audiofaciliteiten opgenomen omdat dit afhankelijk is van welke apparatuur zoals microfoons e.d. nodig zijn. Deze set wordt nu aangeboden met twee man technische begeleiding voor 4 uur.