Let’s meet apart, Together!

Studio Level Eleven

Level Eleven blijft geopend voor livestreams, webinars, online presentaties en overige audiovisuele producties. Waar wij onze kernactiviteiten door Corona tijdelijk hebben stopgezet, is het nog steeds mogelijk om bij ons online producties op te nemen. Hiervoor werken wij al jaren met een vaste en betrouwbare AV Partner. Bij Level Eleven streamt u vanaf onze prachtige ruimtes op 10 en 11 hoog. Een waanzinnig uitzicht over de stad zorgt voor een indrukwekkend decor. Door onze uitgebreide colour- branding is dit de perfecte plek voor een studio. Wat dacht u van een studio setting waarbij de gasten thuis vragen stellen via de chat, een medisch congres waarbij sprekers te volgen zijn door genodigden of een volledig verzorgde pubquiz in onze Studio. Wij nemen uw aanvraag geheel uit handen.

Pakketten

Wij bieden verschillende decors en set- ups en de wensen zijn veelal op maat. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken werken wij met 3 verschillende Livestream pakketten: Basic, Extented en  een Professional pakket. Lees hier meer over de pakketten en exacte inhoud. Uiteraard is dit een richtlijn en worden de livestreams geheel op uw wensen aangepast.

Decor

Ook het decor en de styling is geheel naar wens te bepalen. Al het basic meubilair hebben wij in huis en de kosten zijn inclusief de locatie. Door onze flexibele inrichting is bij Level Eleven alles mogelijk. Wij denken graag mee en werken samen met onze vaste partner Van der Maarel Eventstyling. Wij hebben pakketten beschikbaar om uw livestream net die extra touch te geven en perfect aan te laten sluiten bij het doel van uw bijeenkomst.

Meeting Hygienics

Op locatie hanteren wij de Meeting Hygienics. Dit zijn de 7 maatregelen die zorgen voor een veilige en hygiënische omgeving. U leest hier meer over de Meeting Hygienics. Naast deze belangrijke maatregelen vragen wij u een mondkapje te dragen in openbare ruimtes. Ons goedwerkende ventilatiesysteem zorgt voor de juiste toe- en afvoer van frisse buitenlucht. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de betrokkenen van de Livestream verantwoord op locatie zijn.