Daarom!

  • The sky is the limit!
  • 360 graden panorama uitzicht
  • Perfecte bereikbaarheid
Plan uw locatiebezoek

EEN ABSOLUUT HOOGTEPUNT:
UW JUBILEUM OP LEVEL ELEVEN

TERUGKIJKEN OP TIEN, VIJFENTWINTIG OF MISSCHIEN ZELFS VIJFTIG JAAR samen met uw vrienden en collega’s… Bij level eleven wordt deze mijlpaal pas echt bijzonder. Mede door het magische uitzicht is LEVEL ELEVEN DÉ PLEK VOOR UW JUBILEUM EVENT, EEN EVENEMENTENLOCATIE MET ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN EN VERRASSENDE IDEEËN. 

Een jubileum is een feest op zich, samen met onze hartverwarmende medewerkers creëren wij voor u een onvergetelijk moment. De mogelijkheden van onze evenementenlocatie in Amsterdam zijn ongekend. De ligging, het prachtige uitzicht over de stad, onze medewerkers die altijd een stapje extra zetten en de verassende mogelijkheden binnen onze locatie. Alles is in huis om uw feest zo bijzonder mogelijk te maken.

MEEDENKEN EN MEEDROMEN
Dansen met de fonkelende lichtjes van de stad op de achtergrond, een walking dinner terwijl u geniet van het 360° uitzicht of een themafeest dat klopt tot in de kleinste details. Wij denken met u mee of bedenken het voor u. Wat u ook wilt, samen maken wij er een onvergetelijk jubileum van