Daarom!

  • Verbluffend uitzicht over Amsterdam Centrum
  • Een flexibele ruimte voor wel 250 gasten of juist voor een kleine groep
  • Ervaren Event Experts
Plan uw locatiebezoek

EEN SPETTEREND KERSTFEEST OP 11 HOOG

EEN FEESTELIJK EINDE OM SAMEN MET UW COLLEGA’S OF GASTEN TERUG TE BLIKKEN OP HET AFGELOPEN JAAR. EEN KNALLEND KERSTSFEEST VRAAGT OM EEN INDRUKWEKKENDE EVENEMENTENLOCATIE IN AMSTERDAM-CENTRUM. EEN PLEK DIE BETOVERT, VERBLUFT EN VERWONDERT. WELKOM OP LEVEL ELEVEN, WAAR UW GASTEN BETOVERT WORDEN DOOR HET 360 GRADEN UITZICHT OVER DE STAD.

Een kerstfeest voor uw personeel is een groot cadeau. Daarom wilt u flink uitpakken én de juiste keuzes maken, u geeft immers niet elke dag een feest. Wij wel. Level Eleven is namelijk gemaakt voor feesten. En daarmee ook voor een sperrende kerstfeest. Kiest u voor een walking dinner, buffet of een uitgeserveerd diner? Een DJ met of zonder dansvloer? Of wat dacht u van een Gin Tonic bar van ons eigen Gin Tonic Kompas? Samen met u maken wij uw feest onvergetelijk.

BELEEF UW KERSTFEEST IN AMSTERDAM IN LEVEL ELEVEN

Level Eleven heeft alles wat uw kerstfeest sprankelend en inspirerend maakt. Een waanzinnig uitzicht dat iedereen verstelt doet staan, een flexibele ruimte voor wel 250 gasten of juist voor een kleine groep en een intieme setting: creatieve, inspirerende medewerkers die meedenken, vooruitdenken en niet één maar wel tien extra stappen zetten.

Wij helpen u graag verder met de invulling en het organiseren van uw kerstfeest!

Vraag direct een offerte aan


Interesse in een ander soort feest?

Interesse in een ander soort feest? Bekijk dan de mogelijkheden voor een nieuwjaarsborrel of bedrijfsfeest.