Daarom!

  • Verbluffend uitzicht over Amsterdam Centrum
  • Een flexibele ruimte voor wel 250 gasten of juist voor een kleine groep
  • Ervaren Event Experts
Plan uw locatiebezoek

EEN SPETTEREND KERSTFEEST OP 11 HOOG

EEN FEESTELIJK EINDE OM SAMEN MET UW COLLEGA’S OF GASTEN TERUG TE BLIKKEN OP HET AFGELOPEN JAAR. EEN KNALLEND KERSTSFEEST op EEN PLEK DIE BETOVERT, VERBLUFT EN VERWONDERD. Het decor van ons 360° GRADEN UIZICHT PAST PERFECT BIJ DEZE ROMATISCHE TIJD VAN HET JAAR. lAAT UW GASTEN BETOVerEN, neem ze mee naar lEVEL eLEVEN.

Een kerstfeest voor uw personeel is een groot cadeau. Daarom wilt u flink uitpakken én de juiste keuzes maken, u geeft immers niet elke dag een feest. Wij wel. Daarom gaan wij samen met u op zoek naar het feest dat bij uw bedrijf en medewerkers past. Deze tijd van het jaar vraagt om te verassen en te verwonderen. Een feest waar nog lang over nagepraat wordt.

De mogelijkheden zijn oneindig.  Kiest u voor een walking dinner, buffet of een uitgeserveerd diner? Ronde of lange tafels. Een DJ met of zonder dansvloer? Of wat dacht u van een Gin Tonic bar in combinatie met ons eigen Gin Tonic Kompas met 30 verschillende soorten GIN? Samen met u maken wij er een onvergetelijk sprookje van.

BELEEF UW KERSTFEEST IN AMSTERDAM IN LEVEL ELEVEN

Level Eleven heeft alles wat uw kerstfeest sprankelend en inspirerend maakt. Een waanzinnig uitzicht over Amsterdam dat iedereen verstelt doet staan, een flexibele ruimte voor wel 250 gasten en medewerkers met een persoonlijke benadering, zij geven u het thuisgevoel. Zij denken vooruit en zetten niet één maar wel tien stappen extra.

Wij helpen u graag verder met de invulling en het organiseren van uw kerstfeest!

Vraag direct een offerte aan


Interesse in een ander soort feest?

Interesse in een ander soort feest? Bekijk dan de mogelijkheden voor een nieuwjaarsborrel of bedrijfsfeest.