Maak je event écht indrukwekkend met ons 360° uitzicht!

Level Eleven, voor de meeste wel bekend; een locatie met een waanzinnig 360° uitzicht over Amsterdam. Onder andere de binnenstad met haar prachtige grachten en grachtenpandjes, het Westelijk Havengebied en het IJ met vele bootjes ligt aan onze voeten. In de verte ligt de Zuidas, de Arena en zelfs Schiphol met haar bedrijvigheid. Al met al meer dan genoeg te zien. Het is uiteraard niet alleen heerlijk om bij ons naar buiten te staren, je woning op te zoeken of te genieten van alle sprankelende lichtjes, het kan ook écht iets toevoegen aan jouw bijeenkomst of event. Graag neem ik je mee naar de voordelen van ons uitzicht, hoe kun je ons uitzicht gebruiken om jouw event nog net dat extra’s te geven?

Thema
Vaak hebben bijeenkomsten een thema. Hoe leuk is het als onze locatie aansluit bij jouw thema? Er zijn veel onderwerpen die kunnen passen bij het uitzicht van Level Eleven. ‘’The Sky is the Limit’’. Je horizon verruimen. Grenzen verleggen. Hoe fijn is het als alles klopt en zelfs het thema aansluit bij de locatie!

 

Een prachtig décor…
Ons uitzicht is er altijd dus ook dat fascinerende decor. Voldoende lichtinval? Onze etages hebben rondom geen muren, uitsluitend ramen, en dit zorgt op elk moment van de dag voor een andere lichtinval. Zonsopkomst, de zon recht op de stad, een zonsondergang met kleurrijke luchten en de lichtjes overal om je heen in de avond.

Begin met een diner bij zonsondergang, zie het uitzicht veranderen met een prachtige lucht en eindig in het donker waar het oog rijkt met een stad vol met lichtjes.

Maak indruk op uw medewerkers of relaties
Uiteraard kom je niet dagelijks op 11 hoog met Amsterdam aan je voeten. Oké uitzonderingen daar gelaten, wij voelen ons bevoorrecht om hier te mogen werken. Maar jij geeft je gasten echt iets extra’s, een verhaal voor thuis, een beleving. Hoe kun je bijvoorbeeld beter je internationale relaties Amsterdam laten zien? Begin met een meeting of congres vanaf 11 hoog om vervolgens zelf door de grachten te gaan varen en Amsterdam van dichtbij te ervaren.

 

Ervaar de drukke stad in alle rust
We weten allemaal dat onze drukke stad ook voor veel herrie en stress kan zorgen. Een fietstocht door de hoofdstad kan alleen met grote alertheid. Winkelen door de Kalverstraat staat zeker niet gelijk aan een ontspannen middag. Hoe mooi is het dan dat je bij Level Eleven de drukke stad, met alles wat daarbij hoort, kunt ervaren zonder er middenin te staan, zonder toeters en bellen aan geluid. Een ontspannen bijeenkomst maar wel met de drukte van Amsterdam aan je voeten…

Enthousiast geworden en Level Eleven met haar 360° uitzicht zelf ervaren? Je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Samen de mogelijkheden bekijken hoe ons uitzicht jouw event tot een hoger level kan tillen? Wij denken heel graag met je mee!

In onze volgende blog geven we jullie een kijkje in onze keuken en vertellen wij meer over het gebruik van lokale en Amsterdamse producten. Zo schenken wij Oedipus speciaal bier, Damrak Gin en werken wij met merken als Brand&Levie, Old Amsterdam en Gotjé noten. Volgende keer meer!

 

Met hartelijk groeten,

Eline Weeber
Commercieel Manager