Daarom!

  • Invulling van onze services op basis van het 'nieuwe normaal'
  • Een veilige en hygiënische meeting omgeving
  • Hygiëne formule o.b.v. RIVM maatregelen en de 1,5 meter social distancing norm
Plan uw locatiebezoek

MEETING HYGIENICS

7 maatregelen voor een veilige en hygiënische meeting omgeving

Het COVID-19 virus houdt de hele wereld in zijn greep. Voor iedereen heeft het virus gevolgen en we moeten ons continu aanpassen om het virus te bestrijden.  Onze normen en waarden zullen blijvend veranderen. We zullen bewuster om dienen te gaan met hygiëne en ‘de anderhalve meter samenleving’ vraagt om aanpassingen, in onze mindset en in praktische zin.

Met onze Meeting Hygienics formule, die volledig aansluit op de geldende RIVM- en overheidsmaatregelen, dragen we zorg voor een veilige en hygiënische meeting omgeving. Zo zijn onze locatie én service ingericht op de 1,5 meter norm, dragen onze medewerkers mondkapjes of gelaatschermen, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren we contactpunten de hele dag door en hebben we aanpassingen gedaan in het serveren en presenteren van ons food & beverage assortiment. Onze Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten en doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.

Update n.a.v. persconferentie

  • Onze locatie is open.
  • Maximaal 50 personen per ruimte. Heeft u een reservering bij ons geplaatst voor een bijeenkomst met meer dan 50 personen? Dan nemen wij contact met u om samen te kijken naar een passende oplossing, zoals het spreiden van de groep over meerdere ruimtes of onze Hybride Meeting mogelijkheden.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in onze openbare ruimtes. Voor gasten en medewerkers. Bij onze receptie verkopen we mondkapjes indien u deze vergeten bent.
  • Lunch wordt op aangepaste wijze geserveerd, op de locatie wordt u hierover geïnformeerd.

Help jij mee met het doorontwikkelen van onze Meeting Hygienics? Deel jouw tips en/of ideeën via onderstaande button!

 

DE 7 HYGIENICS

Onze uitgangspunten & beloftes

 

MEETING HYGIENICS MANAGER

Bij Level Eleven is dagelijks één van onze vier Meeting Hygienics Managers op locatie aanwezig om alle maatregelen nauwlettend in de gaten te houden. De Meeting Hygienics Manager adviseert daarnaast medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving. Bij binnenkomst op onze locatie, ziet u bij de receptie wie de Meeting Hygienics Manager van de dag is. Onze Meeting Hygienic Managers zijn:
Eline Weeber – Commercieel Manager
Maarten Gelijsteen – Party Manager
Johan van Duinen – Receptionist

Ventilatie mogelijkheden

– In elke zaal kunnen meerdere ramen open ter ventilatie
– De luchtbehandeling werkt op een systeem met buitenlucht inblaas en een afzuig die niet hercirculeert. Er wordt dus constant verse lucht ingeblazen.
– Airco’s kunnen aan ter extra ventilatie met buitenlucht

Wilt u meer weten over onze Meeting Hygienics Formule? Neem dan gerust contact met ons op!