Meeting Review

Waar wij al langer online te vinden waren op Meeting Review, hebben wij besloten meer met Meeting Review te gaan werken. Tegenwoordig worden vergaderingen meer en meer online geboekt. Het is dus ook erg belangrijk dat wij als vergaderlocatie mee gaan met de tijd.

Meeting Review is een zoekmachine voor meetinglocaties & meetingdiensten waar reviews centraal staan. Op Meeting Review kunnen gasten/bezoekers van locaties hun ervaring delen. Door middel van reviews kunnen locaties continue blijven groeien aan de hand van feedback die ze ontvangen, en kunnen gasten/bezoekers gemakkelijker een passende locatie voor de eigen vergadering zoeken.

Meeting Review reikt ook elk jaar in samenwerking met Meeting Magazine, CLC-VECTA, Vergaderhamer en EventSummit een prijs uit, De Nationale Meeting Award. Deze onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. De winnaar van deze prijs word bepaald op basis van reviews. Vorig jaar hebben wij de vierde plek behaald! Dit jaar doen wij natuurlijk weer mee, en hopen we op een nog beter resultaat dan vorig jaar.

Met onze drive om Level Eleven continue te blijven verbeteren vragen wij alle boekers om ons te beoordelen op meeting review. Op dit moment hebben wij een totaalscore van 9.0 uit 44 reviews. Dit is al een goed begin, maar natuurlijk streven wij naar de 11 punten!