Daarom!

 • Klimaatneutraal vergaderen
 • Minder papiergebruik
 • Duurzame initiatieven
Plan uw locatiebezoek

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Met onze roots midden in Amsterdam en uitzicht over de gehele stad staan wij voor iedereen open om een uniek evenement te organiseren. Wij geloven erin dat samenkomen de eerste stap is naar samen leven. Om precies te zijn: samen leven in een duurzame wereld. Level Eleven streeft naar een duurzame wereld. Daarom proberen ook wij hier onze bijdrage aan te leveren. Zo zetten wij ons actief in voor het Ronald McDonald Kinderfonds, zijn hard bezig met het behalen van de duurzaamheidscertificaat Green Key, werken wij veel samen met duurzame lokale leveranciers en hebben nog veel meer duurzame initiatieven.

Ronald McDonald Kinderfonds
Sinds 2013 zetten wij ons actief in voor het Ronald McDonald Kinderfonds en zijn wij trotse partner van het Ronald McDonald Huis VUmc Amsterdam. Wij organiseren jaarlijkse acties en evenementen voor en met het huis. Een paar van deze acties en evenementen zijn:

 • Inzameling middels donatiehuisjes
 • We doen actief mee aan de HomeRun
 • Verkoop van glühwein en chocolademelk rond de kerstperiode
 • Jaarlijks diner voor de ouders van het Ronald McDonald Huis geheel verzorgd door Level Eleven

Green Key
Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Level Eleven heeft als doel om als één van de eerste evenementenlocatie in Amsterdam in 2020 Green Key gecertificeerd te zijn!

Duurzame initiatieven
We zijn bij Level Eleven constant actief op zoek naar duurzame initiatieven die bij ons passen. Gelukkig zijn een aantal zaken de afgelopen jaren helemaal normaal geworden! Zo bieden we tijdens de cateringmomenten veel verschillende vegetarische, vegen en biologische opties aan en maken we gebruik van meerdere lokale leveranciers zoals: Brandt & Levie, Oedipus & Oma Bob’s.

Overige initiatieven:

 • We proberen actief water & plastic gebruik terug te dringen door gebruik te maken van een Original water systeem van BRITA VIVEAU.
 • We werken samen met GRO om koffiedik in te zamelen. GRO kweekt van ons koffie afval heerlijke oesterzwammen die verwerkt worden in o.a. kroketten en oesterzwambitterballen die wij weer bij ze afnemen, zo is de cirkel weer rond!
 • Om voedselverspilling tegen te gaan, steunen wij Thijsthee. Zij maken producten van voedsel wat anders zou worden weggegooid en hierdoor besparen zij vele kilo’s voedsel.
 • We proberen zo min mogelijk papier te gebruiken. De afgelopen jaren zijn we al 50% minder papier gaan gebruiken. We hebben de ambitie om dit verder door te voeren!
 • We bieden iedereen de mogelijkheid om CO2 neutraal bij ons te komen vergaderen.
 • Al het personeel van Level Eleven komt met de fiets of het openbaar vervoer naar het werk. We zijn gelegen naast Amsterdam Centraal Station, onze gasten komen ook vaak met de trein!

Toekomstige plannen
Vanuit ons moederbedrijf Regardz Hospitality Group B.V. is er de ambitie om een “duurzame en circulaire onderneming te worden”. Een belangrijk uitgangspunt voor het bedrijf is om de wereld en het bedrijf beter na te laten dan dat het was. Het is belangrijk om hier de lange termijn centraal te stellen en een goede balans te vinden tussen People, Planet en Profit. De verbeterplannen voor alle locaties zijn om Klimaatneutraal vergaderen te introduceren, van alle Regardz locaties een duurzaam en energiezuinig gebouw te maken en het hergebruik van materialen zoveel mogelijk stimuleren. Er zijn een aantal maatregelen die genomen zullen worden vanuit Regardz, en deze gelden dus ook voor Level Eleven B.V.