Netwerk Event INSPIRE

Sinds ik halverwege mei ben gestart als  Commercieel Manager Events heb ik al veel  mooie nieuwe ontmoetingen gehad.  Ontmoetingen die het waard zijn om te delen..  In deze blog neem ik jullie graag mee naar het  netwerk event INSPIRE, welke op 31 augustus  voor de vijfde keer werd georganiseerd door  Genoodschap van Eventmanagers op de prachtige locatie de Wagenschuur in Wassenaar.

Inspirerend, dat was het zeker! Deze dag stond in het teken van beleven, zelfontwikkeling, geïnspireerd raken, netwerken en bovenal samen met zo’n 500 event professionals een hele leuke dag te ervaren. Dat is absoluut gelukt! Voor mij de eerste keer dat ik hier namens Level Eleven bij aanwezig was.

Voorpret is iets wat ik normaliter vaak alleen voel bij een vakantie of een weekendje weg, maar toen ik de prachtig vormgegeven uitnodiging voor INSPIRE binnenkreeg, begon het bij mij al te kriebelen… Een helder geformuleerd (festival) programma wat mij goed informeerde over de dag zelf, met de mogelijkheid om tijdens een goed verzorgde lunch persoonlijk te linken met een preferred partner! Dus meerdere eventmanagers kregen de kans om zich te linken, en dat scheelde enorm in het zoeken naar een blik of oogopslag, gewoon direct voorstellen en een klik maken. Wat ontzettend leuk en vooral goed bedacht!

Het was even spannend of het droog zou blijven, er was veel regen en nattigheid de dag ervoor. Maar wat een mazzel, zo rond lunchtijd trok het wolkendek open en hebbenINSPIRE Eline we de gehele middag   droog en zonnig weer gehad. Voor iedereen een opluchting! Geen gesprekken in een poncho maar soms zelfs even een zonnebril op tegen knijpende oogjes. De lunch bestond uit heerlijke hapjes, broden en salades verzorgd door van der Linde Catering, één van de partners waar ik zelf mee was gelinkt. Na de lunch werden wij  voor de “grande opening” begeleid naar een naastgelegen weide, waar KO Brassband (een gezelschap met verschillende blaasinstrumenten) een erg vermakelijk optreden verzorgde. Bijzonder om in deze prachtige natuur met zoveel inspirerende mensen bij elkaar te staan…

Ondertussen was het tijd voor het inhoudelijke programma, een keuze aan verscheidene workshops, spellen en presentaties. Ik had ervoor gekozen 3 inhoudelijke workshops te volgen; Lateraal denken, In de Brein van je gast en Zakelijk overtuigen. Allen totaal verschillend maar zeer interessant, leerzaam en leuk opgezet. Helaas een heleboel andere leuke activiteiten moeten missen, om een idee te geven; boogschieten, VR experiences en mindfullness. Een geweldige manier om inhoudelijk bezig te zijn, maar zeker ook om op ongedwongen wijze je netwerk uit te breiden.

Ter afsluiting een gezamenlijke borrel en diner. In het zonnetje genieten van een glaasje wijn en verse pasta. Wat een prachtige dag was het. Zeer voldaan weer richting het Amsterdamse vertrokken. Veel inspiratie op gedaan; stof om over na te denken, contacten om op te volgen, kortom: een zeer geslaagde dag.

Bedankt INSPIRE, tot volgend jaar! Eline Level Eleven