Daarom!

  • 360 graden panorama uitzicht
  • Perfecte bereikbaarheid
  • Flexibele zalen
Plan uw locatiebezoek

VIER UW PROMOTIEFEEST HOOG BOVEN AMSTERDAM

BEHAALT U EEN GRAAD OF EEN TITEL, DAN HEEFT U ALLE REDEN OM EEN FEEST TE GEVEN. HET IS IMMERS EEN PRESTATIE VAN HOOG NIVEAU. Dat VIERT U OP EEN EVENEMENTENLOCATIE VAN MINSTENS HETZELFDE NIVEAU: LEVEL ELEVEN, DÉ PLEK WAAR HET UITZICHT NET ZO ONBEGRENSD IS ALS UW NIEUWE TOEKOMST!

Iedereen mag het weten: u promoveert. Dat viert u met vrienden, studiegenoten en familie… Bij Level Eleven heeft u de ruimte voor een spetterend feest. Nodig bij ons gerust 250 mensen uit. Wij hebben de vierkante meters, de mogelijkheden en de ideeën. Onze hartverwarmende medewerkers zetten altijd dat stapje extra om er samen met u een onvergetelijke avond van te maken.

UW PROMOTIEFEEST IN UW AMSTERDAM
Promoveert u in Amsterdam dan wilt u dat natuurlijk ook vieren in de stad waar u zo hard werkte aan uw succes. Level Eleven ligt midden in het bruisende centrum. De stad en al haar mogelijkheden liggen letterlijk aan uw voeten. Met een magisch 360 graden uitzicht over de stad vanaf 11 hoog maakt u indruk op uw gasten.

Samen brainstormen voor een geslaagd promotiefeest? Bel of mail en we vertellen u alles over de mogelijkheden op Level Eleven.