Daarom!

  • Waanzinnig uitzicht over het IJ
  • Beleef sail op grote hoogte
  • Historisch moment dat je niet wilt missen
Plan uw locatiebezoek

ERVAAR SAIL MET EEN UNIEK 360° UITZICHT

In 2020 is het eindelijk weer zo ver: de 10e editie van Sail! Van 12 t/m 16 augustus 2020 zijn het IJ en omliggende kades weer het bruisend middelpunt waar vele tall ships, nationaal en internationaal, acte de présence zullen geven. 

Waar anders dan bij Level Eleven, op de 11e etage, kunt u dit spektakel beter beleven? Met ons prachtige 360° uitzicht over de stad en het IJ heeft u een uniek uitzichtpunt over het gehele gebied, waar alle festiviteiten zullen plaatsvinden. Beleef de feestelijke aankomst van alle indrukwekkende schepen, of ervaar het spektakel wanneer alle boten zeewaarts varen tijdens de “sail-Out”. Geheel in ‘sail thema’ biedt Level Eleven u culinaire verrassingen, hartverwarmende hospitality en een uitzicht om nooit te vergeten!

‘Sail verbindt de hele wereld’
Tijdens de 10e editie van sail staat het overkoepelende thema ‘verbinden’ centraal. Een uitgelezen kans om sail tezamen met uw relaties of medewerkers, te ervaren bij Level Eleven. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, geheel in stijl. Gezellig napraten met uw gasten als afsluiting van een boottocht? Team Level Eleven haalt u zélfs op bij uw aankomststeiger en zorgt ervoor dat u niets tekort komt!

Stap aan boord bij Level Eleven
Level Eleven is tijdens sail te boeken voor lunches, diners en feesten, geheel in stijl. Denkt u hierbij o.a. aan decoratie zoals vissersnetten en onze eigen gastvrije bemanning in schipperskleding, waarbij uw event zélfs is uit te breiden met oestermeisjes of culinaire visbuffetten.

Wilt u sail op een unieke manier beleven en uw gasten een ervaring geven om nooit meer te vergeten? Wij denken graag met u mee om er een spectaculair moment van te maken. Bel of maak een afspraak met één van onze enthousiaste event experts voor alle mogelijkheden!

Let op! Level Eleven is geen officiële aanbieder van Sail arrangementen