Daarom!

  • Cocktails with a magical 360° view!
  • Highest bar in the city centre
  • Booze 'n Boards & Gin Compass
  • Perfectly accessible next to Amsterdam CS
  • One of the best rooftop bars in Amsterdam
Plan uw locatiebezoek

Level Eleven is in het najaar open als skybar! In deze periode heb jij de kans samen met je collega’s, vrienden en familie Amsterdam op 11 hoog te beleven vanuit onze exclusieve skybar.

Level Eleven heeft de hoogste bar van het stadsdeel centrum met een magisch 360° uitzicht, een unieke kans dus! Wij zijn perfect gelegen naast Amsterdam CS. Speciaal voor de Gin-Tonic liefhebbers hebben wij het bijzondere ‘Gin-Kompas’. Geef jouw favoriete smaakrichting aan, of laat je verrassen door onze Gin-expert, en wij maken (met keuze uit ruim 30 Gins) jouw favoriete GT! Kom dus snel het verbluffende uitzicht beleven in Level Eleven vanuit onze skybar!

Wij zijn elke vrijdag en zaterdag geopend van 17:00 – 22:00 uur. Tot 21:00 uur laten wij nog gasten binnen. In verband met de RIVM maatregelen moeten de gasten om 22:00 uur uit onze locatie zijn. Reserveren is verplicht, dit kan via 020-553 5000, via welkom@leveleleven.nl of ter plekke aan de balie. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM maatregelen. 

Eten & drinken
Onze skybar staat in het teken van gezellig borrelen. Kies jij voor een cocktail of toch liever een Blond biertje van de tap? Uiteraard serveren wij bijzondere frisjes. Voor de kleine trek kun je kiezen voor één van onze plankjes met warme en/of koude hapjes.  Neem vooral een kijkje op onze menukaart.

BEKIJK DE MENUKAART

 

VRIJMIBO of verjaardag

Eindelijk weer eens een borrel plannen met jouw team of collega’s? Of heb je iets te vieren zoals je verjaardag? Kom gezellig borrelen en geniet van het prachtige uitzicht over Amsterdam. Een unieke plek voor een feestje. Uiteraard houden wij een leuke hoek met het beste uitzicht voor je vrij. Exclusief borrelen in een aparte ruimte? Ook dat kan bij Level Eleven! Vraag naar onze mogelijkheden, ons team staat voor je klaar!

RESERVEER VOOR EEN GROEP

 

Wist je dat wij een van de beste “Rooftop Bars” in Amsterdam zijn?