Daarom!

  • Cocktails with a magical 360° view!
  • Highest bar in the city centre
  • Booze 'n Boards & Gin Compass
  • Perfectly accessible next to Amsterdam CS
Plan uw locatiebezoek

In de maand augustus is Level Eleven exclusief open als pop-up skybar! Alleen in deze maand heb jij de kans samen met je collega’s, vrienden en familie Amsterdam op 11 hoog te beleven vanuit onze exclusieve skybar.

Met het magische 360° uitzicht en ons eenmalige ‘Plankje Drankje concept’ kan je Amsterdam letterlijk zien en proeven. Level Eleven heeft de hoogste bar van het stadsdeel centrum, een unieke kans dus! Speciaal voor de Gin-Tonic liefhebbers hebben wij het bijzondere ‘Gin-Kompas’. Geef jouw favoriete smaakrichting aan, of laat je verrassen door onze Gin-expert, en wij maken (met keuze uit ruim 30 Gins) jouw favoriete GT!
Kom dus snel het verbluffende uitzicht beleven in Level Eleven vanuit onze pop-up skybar!

Wij zijn van 8 aug t/m 1 sept elke donderdag t/m zondag geopend van 14.00 – 21.00 uur.

Plankje Drankje
Onze pop-up skybar staat in het teken van gezellig borrelen. Ga je voor een plankje met zoete lekkernijen of juist de hartige variant? Wij werken met overheerlijke Amsterdamse producten! Kies daarnaast ook uit passende drankjes zoals een topkwaliteit koffie van Bocca of een verfrissend biertje van Oedipus.

BEKIJK DE MENUKAART

VRIJMIBO
Het eerste half jaar goed afsluiten met jouw team of collega’s? Kom gezellig borrelen en geniet van prachtig uitzicht over het IJ. Een unieke plek voor een do- of vrijmibo. Uiteraard houden wij een leuke hoek met het beste uitzicht voor je vrij. Exclusief borrelen in een aparte ruimte? Ook dat kan bij Level Eleven! Vraag naar onze mogelijkheden, ons team staat voor je klaar!

RESERVEER BEDRIJFSBORREL