Daarom!

  • Verrassende smaken en verleidelijke geuren
  • Van luxe vijfgangendiner tot diner dansant
  • Adembenemend uitzicht over de Amsterdamse grachten
Plan uw locatiebezoek

SPRAAKMAKEND CULINAIR, SMAAKMAKEND LEVEL ELEVEN

Op onze smaak overstijgende evenementenlocatie in Amsterdam is het culinair genieten. In Level Eleven is smaak een echte beleving, een feest voor alle zintuigen. Van oer-Hollandse snack tot exotisch diner: proef, ruik, kijk en geniet!

Verrassende smaken en verleidelijke geuren maken uw gasten blij, gelukkig zelfs. Het zijn onmisbare ingrediënten voor een spraakmakende ontmoeting en een smaakmakend moment. Onze keukenbrigade zorgt voor de culinaire verrassing die u voor ogen heeft. Natuurlijk helemaal afgestemd op de gelegenheid, op het thema van uw event en op specifieke behoeften.

Van bitterbal tot oester
Een congres of vergadering met lunchbuffet, een feest met smaakvolle mondvermaakjes of een bruiloft met stijlvol diner. Wat u ook organiseert, op Level Eleven proeven, smullen en genieten uw gasten van het goede leven.

Kiest u voor luxe vijfgangendiner? Een diner dansant misschien? Of gaat u voor oer-Hollandse gezelligheid met bitterballen en een biertje? In Leven Eleven kan het allemaal. Het is immers uw moment!

De smaak te pakken? Kom eens langs!
Wilt u voorproeven voor uw receptie? Wilt u eens sparren over de menukaart voor uw diner? Maakt u vooral een afspraak met onze eventmanagers. En als u er dan toch bent, geniet u dan ook meteen van het adembenemende uitzicht over de Amsterdamse grachten. Minstens zo’n sterke smaakmaker voor uw event!