Daarom!

  • Verrassende smaken en verleidelijke geuren
  • Van luxe vijfgangendiner tot diner dansant
  • Adembenemend uitzicht over de Amsterdamse grachten
Plan uw locatiebezoek

SMAAKMAKEND CULINAIR

Bij EVENEMENTENLOCATIE Level Eleven IN AMSTERDAM IS HET CULINAIR GENIETEN. IN LEVEL ELEVEN IS SMAAK EEN ECHTE BELEVING, EEN FEEST VOOR ALLE ZINTUIGEN. VAN OER-HOLLANDSE SNACKs TOT EXOTISCH DINER: PROEF, RUIK, KIJK EN GENIET!

Verrassende en verleidelijke smaken maken uw gasten blij. Onze keukenbrigade zorgt voor de culinaire verrassing die u voor ogen heeft. Natuurlijk helemaal afgestemd op de gelegenheid of thema van uw event en op specifieke behoeften.

VAN BITTERBAL TOT OESTER
Een congres of vergadering met een uitgebreid lunchbuffet, kies eens voor iets anders. Verwen en verras uw gasten met een volledig verzorgde lunch van de Avocadoshow bijvoorbeeld. Een feest met de meest smaakvolle hapjes of een bruiloft met een stijlvol uitgeserveerd diner. Wat u ook organiseert, op Level Eleven genieten uw gasten van het goede leven.

VAN SPECIAALBIER TOT HET GIN-TONIC KOMPAS                                                                           

Ook op het gebied van dranken bieden wij graag net iets extra’s. Wat dacht u van ons Gin Tonic kompas met 30 soorten Gins, vier smaken, voor ieder wat wils. Geniet van speciaal bier van de tap. Tijdens uw feest denken wij graag mee voor het meest spetterende welkomstdrankje.

DE SMAAK TE PAKKEN? KOM EENS LANGS!
Wilt u voorproeven voor uw receptie? Wilt u eens sparren over de menukaart voor uw diner? Maakt u vooral een afspraak met onze eventmanagers. En als u er dan toch bent, geniet u dan ook meteen van het adembenemende uitzicht over de Amsterdamse grachten.