Daarom!

  • Inspirerende locatie op grote hoogte
  • Uitgebreide faciliteiten zoals een Meeting Kit
  • Extra services voor docenten en trainers
  • Perfecte bereikbaarheid
Plan uw locatiebezoek

TRAININGEN EN WORKSHOPS OP HOOG NIVEAU

EÉN VAN DE MOOIST GELEGEN EN MEEST INSPIRERENDE TRAININGSLOCATIES IN AMSTERDAM VINDT U IN HARTJE CENTRUM. In alle rust op 10 hoog zorgt Level ELeven dat het u aan niets ontbreekt. Het magische uitzicht, de ongekende mogelijkheden en de uitgebreide faciliteiten dragen bij aan het succes van uw training.

Uw trainingen en workshops krijgen nóg meer betekenis wanneer u kiest voor een inspirerende locatie. In Level Eleven zitten u en uw cursisten goed. Of eigenlijk het best, dat durven we wel te zeggen Wij maken het uw trainers en cursisten graag makkelijk. Een volledig uitgeruste Meeting Kit, extra snel internet voor uw online leeromgeving en de juiste AV-middelen. Maak uw training of workshops compleet met de ongekende mogelijkheden en gastvrijheid van Leven Eleven.

Een intensieve training of workshop verdient de juiste break. Onze heerlijke thee- en koffiefaciliteiten staan gedurende de dag voor u klaar en wij verwennen de trainers met een uitbreide lunch. Ook denken wij een stapje verder, aan het einde van deze intensieve dag staat er altijd een thuisreispakketje klaar voor de trainer.

UNIEK uitzicht over Amsterdam

Kies voor een van onze moderne zalen zoals Houthavens, de Jordaan, de Dam en Centraal station. Elk verschillend met een eigen uniek uitzicht over Amsterdam. Zij vormen een perfecte basis voor uw trainingsaanbod.

Breng uw cursisten of collega’s naar grote hoogte. Maak kennis met Level Eleven!