Daarom!

  • Inspirerende locatie op grote hoogte
  • Uitgebreide faciliteiten zoals een Meeting Kit
  • Extra services voor docenten en trainers
  • Perfecte bereikbaarheid
Plan uw locatiebezoek

TRAININGEN EN WORKSHOPS OP HOOG NIVEAU

Eén van de mooist gelegen en meest inspirerende trainingslocaties in Amsterdam vindt u in hartje centrum. In Level Eleven brengt u de kennis van uw cursisten of collega’s naar grote hoogte. Precies wat u en zéker uw deelnemers voor ogen hebben.

Uw trainingen en workshops krijgen nóg meer betekenis wanneer u kiest voor een inspirerende locatie. In Level Eleven zitten u en uw cursisten goed. Of eigenlijk het best, dat durven we wel te zeggen. Het uitzicht, de mogelijkheden en de faciliteiten dragen zeker bij aan het succes van u en van de deelnemers.

Wij maken het uw trainers en cursisten graag makkelijk. We zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt: een volledig uitgeruste Meeting Kit, extra snel internet voor uw online leeromgeving en zelfs een gratis ontbijt en een thuisreispakketje voor de trainer. Maak uw training of workshops compleet met de ongekende mogelijkheden en gastvrijheid van Leven Eleven.

Wijzer op het hoogste level

Uiteraard zijn het uw trainingen die inspireren en uw workshops die beklijven, de energie in en rondom Level Eleven draagt daar absoluut aan bij. Onze vele vierkante meters en verschillende ruimten, van groots en open tot besloten en intiem, zijn de perfecte achtergrond voor uw trainingsaanbod.

Breng uw cursisten of collega’s naar grote hoogte. Maak kennis met Level Eleven!