Daarom!

  • Unieke locatie op grote hoogte
  • Steiger voor de deur
  • Alles is mogelijk
Plan uw locatiebezoek

LEVEL ELEVEN, TROUWEN IN DE ZEVENDE HEMEL

Hoe hoger, hoe heerlijker. Dat geldt zeker voor Level Eleven, de mooiste locatie voor jullie trouwdag. Hier voelen jullie je in de zevende hemel, dat is zeker. Maak van het leven samen een groot feest, laat het beginnen bij Level Eleven.

Zeg volmondig ‘ja’ terwijl familie jullie omringt en de stad jullie omarmt. Hier op deze unieke trouwlocatie in hartje Amsterdam hangt liefde in de lucht, onbegrensd en eindeloos. Net zoals het 360° uitzicht rondom Level Eleven. Kijk uit over de gehele binnenstad, over het IJ en zie de zon ondergaan aan de horizon. Romantisch? Op en top!

Trouwen in Amsterdam, genieten op Level Eleven
Level Eleven kan de gehele trouwdag van jullie zijn. Van familieontbijt tot de ceremonie, van de receptie tot het diner en van het spetterende feest tot de laatste dans in late uurtjes. Op deze officiële trouwlocatie in Amsterdam begint jullie geluk op grote hoogte.

Hoe jullie dag eruitziet, dat beslissen jullie uiteraard zelf. Weet dat hier vrijwel alles mogelijk is. De trouwceremonie in Level Eleven en vervolgens op een rondvaartboot het glas heffen? Het kan, want er ligt een steiger in de gracht recht voor onze locatie. Een chic diner met tafelschikking voor 150 gasten? Hier hebben jullie de ruimte. Of een DJ die jullie gasten laat swingen op de feestelijk verlichte dansvloer? Zoals gezegd: alles is mogelijk.

Jullie wensen staan voorop. Het is tenslotte jullie dag. Kom gauw eens kijken, word verliefd op het uitzicht en op de hartverwarmende service van Level Eleven.

Goed om te weten: Level Eleven doet vijf keer per jaar mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende datum en verken onze droomlocatie voor jullie droomdag!