Daarom!

  • Unieke locatie op grote hoogte
  • Steiger voor de deur
  • Alles is mogelijk
Plan uw locatiebezoek

TROUWEN, hoog boven de horizon

LEVEL ELEVEN, een waanzinnige locatie op 11 hoog. JULLIE TROUWDAG, hoog boven de horizon. voel de magie op deze evenementenlocatie en raak voor 1 dag betoverd. MAAK VAN HET LEVEN SAMEN EEN GROOT FEEST, LAAT HET BEGINNEN BIJ LEVEL ELEVEN.

Zeg volmondig ‘ja’ terwijl familie jullie omringt en de stad jullie omarmt. Hier op deze unieke trouwlocatie in hartje Amsterdam hangt liefde in de lucht, met rondom een waanzinnig 360° uitzicht. Kijk uit over de gehele binnenstad, over het IJ en ver daarbuiten. Zie de zon ondergaan aan de horizon. Romantisch? Op en top!

TROUWEN IN AMSTERDAM, GENIETEN OP LEVEL ELEVEN
Level Eleven kan de gehele trouwdag van jullie zijn. Van een familielunch tot de ceremonie, van de receptie tot het diner en van het spetterende feest tot de laatste dans in de late uurtjes. Op deze officiële trouwlocatie in Amsterdam begint jullie geluk op grote hoogte.

Hoe jullie dag eruitziet, dat beslissen jullie uiteraard zelf. Weet dat hier vrijwel alles mogelijk is. De trouwceremonie in Level Eleven en vervolgens op een boot het glas heffen? Het kan, met een steiger direct voor onze locatie. Een chic diner met tafelschikking voor 150 gasten? Hier hebben jullie de ruimte. Of een DJ die jullie gasten laat swingen op de feestelijk verlichte dansvloer? Zoals gezegd: alles is mogelijk.

Jullie wensen staan voorop. Het is tenslotte jullie dag. Kom gauw eens kijken, word verliefd op het uitzicht en op de hartverwarmende service van Level Eleven.

Goed om te weten: Level Eleven doet vijf keer per jaar mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende datum en verken onze droomlocatie voor jullie droomdag!

 

 

 

 

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Esther van Geenen fotografie.