Daarom!

  • Een inspirerende en prikkelende omgeving
  • Moderne technische faciliteiten
  • Handige vergaderservices
  • Uitstekend bereikbaar
Plan uw locatiebezoek

VERGADEREN OP HOOG NIVEAU

Een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam voor een meeting op hoog niveau? Verras uw collega’s of gasten met een indrukwekkend decor, neem ze mee naar Level Eleven. Op de 10de etage beschikken wij over 5 prachtige moderne zalen. Een verrassende omgeving voor uw vergadering, brainstorm, training of inspiratiesessie.

Hoe de omgeving bijdraagt aan het resultaat en de sfeer van uw vergadering merkt u pas echt in Level Eleven. De stad, de altijd veranderende wolkenluchten en het magische uitzicht over de stad: allen dragen bij aan een inspirerende bijeenkomst. Voel u thuis in een van onze zalen zoals Houthavens, de Jordaan, de Dam en Centraal station. Elk met een eigen uniek uitzicht over Amsterdam.

Bij Level Eleven bent u van alle gemakken voorzien. Neem onze technische faciliteiten. Snel internet, beamers en uitstekende klimaatbeheersing. Wij ontzorgen voor een vlekkeloze bijeenkomst. Geniet tevens van onze heerlijke thee- en koffiefaciliteiten met vele extra’s, een uitgebreid lunchbuffet of aansluitend een borrel, alles is tot in de puntjes verzorgd.

Wij regelen het, wanneer u dat wenst. Onze medewerkers staan op elk moment voor u klaar, precies wanneer u ze nodig heeft.

LEVEL ELEVEN MEETING KIT

Bij Level Eleven gaan we graag een stapje verder. Neem onze Meeting Kit, de all-in kit met alle nodige middelen voor uw vergadering. Van pennen tot memoblokken, van markers tot post-its. Zelfs aan paracetamol is gedacht. Alles om van uw bijeenkomst een dynamisch, inspirerend moment te maken. En het mooie is: de Meeting Kit staat voor u klaar in de zaal van uw keuze!

Wilt u meer informatie over vergaderen op hoog niveau? Neemt u dan zeker even contact op dan vertellen wij alles over de mogelijkheden.