Daarom!

  • Een inspirerende en prikkelende omgeving
  • Moderne technische faciliteiten
  • Handige vergaderservices
  • Uitstekend bereikbaar
Plan uw locatiebezoek

VERGADEREN EN LEVEL ELEVEN: EEN TOPCOMBINATIE

Een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam voor een meeting op hoog niveau? Verras uw collega’s of gasten met een indrukwekkend decor, neem ze mee naar Level Eleven. Hier beschikt u over een verrassend prikkelende omgeving voor uw brainstorms, inspiratiesessies en kleine of grote vergaderingen.

Hoe de omgeving bijdraagt aan het resultaat en de sfeer van uw vergadering merkt u pas echt in Level Eleven. De stad, de altijd veranderende wolkenluchten en het eindeloze uitzicht: ze vormen de meest inspirerende achtergrond voor uw vergaderdoelen.

Vergaderen in Amsterdam, dan denkt u aan Level Eleven
Dit is vergaderen op een heel ander level. U bent voorzien van alle gemakken. Een grote ruimte met alle bewegingsvrijheid of juist kleinere ruimten voor rust en discretie. Ook de technische faciliteiten zijn ronduit volledig en van hoog niveau.

Snel internet, beamers voor uw presentatie, uitstekende klimaatbeheersing. Wij regelen, wanneer u dat wenst, zelfs een notulist om uw vergadering nauwkeurig te verslaan. En met de All-Cables-Available-Service grijpen u en uw gasten nooit mis, hier is het een kwestie van plug & play.

Level Eleven Meeting Kit

Vergaderlocatie Level Eleven is zeer compleet. Net als onze Meeting Kit, de all-in kit met alle nodige middelen voor uw vergadering. Van pennen tot memobloks, van markers tot post-its. Zelfs aan een paracetamol is gedacht. Alles om van uw scrum-, brainstorm- of andere sessie een dynamisch, inspirerend moment te maken. En het mooie is: de Meeting Kit staat voor u klaar in de zaal van uw keuze!

Wilt u meer informatie over vergaderen op hoog niveau? Neemt u dan zeker even contact op dan vertellen wij alles over de mogelijkheden.