Daarom!

  • Party with a view!
  • Ruimte tot wel 250 gasten
  • The sky is the limit
  • Perfecte bereikbaarheid
Plan uw locatiebezoek

UW VERJAARDAG, een onovertroffen ervaring

EEN BIJZONDERE LEEFTIJD OF ‘GEWOON’ EEN JAARTJE OUDER; VIER UW VERJAARDAG IN LEVEL ELEVEN en VERRAS UW FAMILIE EN VRIENDEN DOOR ZE TE TRAKTEREN OP EEN ONOVERTROFFEN ERVARING: HET UITZICHT VANAF LEVEL ELEVEN. Beleef vanaf 11 hoog een groots en feestelijke ervaring.

Maak uw verjaardag extra bijzonder en geef een ‘party with a view’. Vanaf onze evenementenlocatie op de elfde etage kijken u en uw gasten uit over de Amsterdamse binnenstad en ver daarbuiten. Dans, zing en feest terwijl de dag overgaat in de avond en in de nacht… Een prachtig spektakel.

FEESTELIJKE VERJAARDAGSWENSEN
Maak uw feest zo groots als u zelf wilt. Er is ruimte tot wel 250 gasten. Geef smaak aan uw feestmoment met overheerlijke hapjes en drankjes, geef kleur met onze ledverlichtingen en breng sfeer met een feestelijk thema. De mogelijkheden zijn oneindig.

PROOSTEN OP DE GRACHTEN
Droomt u van een feestmoment op de Amsterdamse grachten? Aan de voet van onze evenementenlocatie in Amsterdam-Centrum ligt een prachtige steiger. Vanaf hier vaart u zo de grachtengordel binnen met een boot die wij voor u regelen. Natuurlijk mét bemanning, catering en bubbels. Heeft u zelf mooie ideeën? Laat het ons vooral weten!

Ziet u uw feest al voor u? Of kijkt u uit naar gezellige en smaakvolle ideeën? Wij denken graag met u mee. Bel, mail of kom gerust langs.  We ontmoeten u graag!