Daarom!

  • Party with a view!
  • Ruimte tot wel 250 gasten
  • The sky is the limit
  • Perfecte bereikbaarheid
Plan uw locatiebezoek

VIER UW VERJAARDAG OP DE FEESTELIJKSTE PLEK VAN AMSTERDAM

Een bijzondere leeftijd of ‘gewoon’ een jaartje ouder; viert u uw verjaardag in Level Eleven dan is uw feest bij voorbaat al een groot succes. Verras uw familie en vrienden door ze te trakteren op een onovertroffen ervaring: het uitzicht vanaf Level Eleven. 

Maak uw verjaardag extra bijzonder en geef een ‘party with a view’. Vanaf onze evenementenlocatie op de elfde etage kijken u en uw gezelschap uit over de Amsterdamse binnenstad en ver daarbuiten. Dans, zing en feest terwijl de dag overgaat in de avond en in de nacht…

Feestelijke verjaardagswensen
Maak uw feest zo groots als u zelf wilt. Er is ruimte tot wel 250 gasten. Geef smaak aan uw feestmoment met tongstrelende catering, geef kleur met uitbundige verlichting en breng sfeer met een prikkelend thema. Eigenlijk is alles mogelijk want onze locatie en mensen bewegen mee met uw verjaardagswensen.

Proosten op de grachten
Droomt u van een feestmoment op de Amsterdamse grachten? Aan de voet van onze evenementenlocatie in Amsterdam-Centrum ligt een prachtige steiger. Vanaf hier vaart u zo de grachtengordel binnen met een boot die wij voor u regelen. Natuurlijk mét bemanning, catering en champagne. Heeft u zelf nog andere mooie ideeën? Laat het ons vooral weten!

Ziet u uw feest al voor u? Of kijkt u uit naar gezellig en smaakvolle ideeën? Wij denken graag met u mee. Bel, mail of kom gerust langs. We ontmoeten u graag!