HOERA, WIJ ZIJN SAMEN!

Niet trouwen, wel een feest

Het “perfecte” aanzoek, de witte bruidsjurk, de bruidstaart, het ja-woord…. Sommige vrouwen dromen hier als een klein meisje al van, anderen hebben er niks mee. Steeds meer jonge Nederlanders tussen de 25 en 30 jaar hebben minder behoefte om te trouwen. Toch is het zonde om niet te vieren dat jij en je partner gek op elkaar zijn.

Het “Wij gaan niet trouwen feest” is een nieuwe trend die steeds meer mensen volgen. Het feest staat bijna gelijk aan een trouwfeest, maar dan zonder elkaar het officiële ja-woord te geven. De ceremonie zal dan ook iets minder formeel zijn dan op een bruiloft. In plaats van elkaar eeuwige trouw te beloven, beloof je nu bijvoorbeeld om je bord in de vaatwasser te zetten, waarop de ander dan zegt: “Ik zal het proberen”.

 

Het “Wij gaan niet trouwen feest” is dus een fantastisch feest waarin je laat zien dat je gek bent op je partner, en daarvoor heb je geen trouwambtenaar, ja-woord, ongemakkelijke momenten en een hoop stress en geregel bij nodig. Het belangrijkste aan het “Wij gaan niet trouwen feest” is dat jullie het vieren op jullie eigen manier en er dus geen vaste verplichtingen of regels zijn.

Je kan het dus zo gek maken als je zelf wilt. Level Eleven helpt jullie graag bij het organiseren van een “Wij gaan niet trouwen feest”. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van onze themafeesten? Of toch liever een klassiek trouwfeest? Bij Level Eleven kan alles en met zo’n uitzicht wordt jullie feest uiteraard geslaagd!

 

Met gastvrije groet,

Zoïe

 

LEES OOK:

Trouwen, dat doe je zo

Amsterdam, de stad vol inspiratie voor bruiden